2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر لول کاری و کلاس قطعا روسیه پسر عمه من سه سال پیش میخواست از طریق یه فردی بره اما اون سال 500 میلیون هزینه کرد و خب اون طرف کلاه ...بردار بود و در رفت خیلی باید زیر زرنگ باشی 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

روسیه اگه اینستا داری از اون دختر روس ساشا بپرس

خودشم دانشجو دندونپزشکیه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بعدش بیای ایران مدرکت قبول نکنن😄

همونجا میمونه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین من فقط کازان روسیه رو می‌دونم از بقیه شهر های روسیه بی اطلاعم ...

دو تا دانشگاه داره یکی مدیکال ودیگری فدرال

مدیکال ش رو ایران و اتحادیه اروپا مدرک شو قبول ندارع ولی فدرال رو هم اتحادیه اروپا قبول داره هم ایران 

سالانه با هزینه دانشگاه و اقامت میشه ۶ میلیارد و نیم ... 

کازان اوضاع زندگی شم خوب نیست ب دلیل محیط نامناسبی که داره 

اینم از خودم نمیگم الکی الان یه عده نیاین جبهه بگیرید امروز تو پروازی که داشتم از زبون خود دانشجو پزشکی اونجا پرسیدم 

پروفتو خودت درست کردی یا سایت برات گذاشته ؟چرا توی عکس پروفت تیک داره

نه امکانات ویژه بهم دادن حتی میتونم متن همرنگ پروفایلم بنویسم 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡