سلام خانما اکثرا دیگ میشناسین چند سال پیش دعواکردیم شوهرم خونه پدرمو فروخت طلاهامو فروخت منو بچه هارو ول کرد رفت بعد به خاطر بچه هام بخشیدم بهد دوبار بعد دوماه رفت اینبار خونه خواهر ناتنیشو فروختن یه سال ناپدید بود یه سال زندان بعدم اومد بیرون اومد معذرت خواهی ک بهش گفتم خونه بگیره بعد ک بازم رفت به خاطر نفقه افتاد زندان یه ماه این عمو و پدر نامردم اومدن گریه کردن ک به خاطر بچه هات رضایت بده ما پشتتیم تا زندگیتو درست کنیم منم دست به هر کاری میزدم چون بچه داشتم زندگیمو درست کنم رضایت دادم اینبار دیگ نتونستم بگم خونه بگیر ترسی باز بره یه سالو خورده ای زندگی میکنیم منو دیوونه نشون میده از خونه پول بر میداره به من میگه حواست پرته دیوونه شدی معلوم نیست چته پولاتو کجا میذاری اینقدر تکرار کرد ک واقعا الان حس میکنم مشکل پیدا کردم این اخری دوباره همینجوری کرد هر روز زنگ میزن ک پولارو کجا گذاشتی کارت کجاست مگه میشه پول تو خونه گم بشه هی به خودم میزد منم رفتم بانک پرینت گرفتم دیدم بله دست خودشه به حساب خواهرش میزده اومد خونه بهش گفتم گمشو بیرون پولارو بیار اینم رفت الان شد یه ماه حتی نمیگه بچه هام چی شد چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.