2777
2789
عنوان

دلم تنگه برای خونه بابام😭

185 بازدید | 8 پست

اینم بگم مجردی سختی داشتم و الانم زندگی متاهلی خپبی دارم

اما ی حس عجیبی دارم

انگار دلمو جا گذاشتم و ا‌ومدم

تازه ازدواج کردم

همیشه این حس باهامه؟

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خونه مامان بزرگم رفتم اینجوری شدم

خونه خودمون تو جهنم و مرگ بودم ولی چون اونجام هی میرفتن تو مخم باز برگشتم اینجا حس بهتری دارم...

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

نه به مرور زمان عادی میشه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی اشکال نداره تازه عروس طبیعه دلتنگی کم کم رفع میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الانم راحتم خونه خودمون هااما نمیدونم دلم تنگه همش

خوب به مرور زمان درست میشه 

بعدها انشالله آنقدر خونه خودت راحتی ک حتی دیگه خونه پدرت هم راحت نیستی 

الان شاید منظورمو متوجه نشی ولی چند سال دیگه اون آرامشی که خونه ی خودت داری رو هیچ جا نداری