2777
2789
عنوان

فیبروادنوم سینه خانما هر کی تجربه داره بیاد براش دعا می کنم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
مرسی قربونت بشم از راهنماییت ارومم کردی برات صلوات فرستادم چشم حتما خورد خوراکمو رعایت می کنم فقط من ...

دورت بگردم منم برای سلامتیت 14 بار حمد میخونم عزیزم... ببین من راستش سمت نمونه برداری نمیرم... الانم درد سینم و زیر بغلم رفع شده و اون گردالی ها نیستن... فقط با  مصرف قرص و رژیم سالم خوریمم درستش کردم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی منم دقیقا بعد خوردن سیپرترون کامپاند و دوفامد اینجوری شدم چون تنبلی تخمدان دارم.. دکتر منم گ ...

آر وحشتناکه . منم تنبلی دارم . یه سوال ؟ شما ریزش موهم دارید؟ مال من که وحشتناکه نمیدونم چیکار کنم 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

ان شاالله هر چی زودتر ههمون درمان بشیم .

انشالله عزیزم... گرمی جات مصرف کن... توی غذاهات همیشه فلفل سیاه باشه... چایی رو با هل یا دارچین یا میخک دم کن بخور... عسل یا شیره مصرف کن... و از مصرف غذاهای چرب و فسفودی و ناسالم و پرحجم دوری کن

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دورت بگردم منم برای سلامتیت 14 بار حمد میخونم عزیزم... ببین من راستش سمت نمونه برداری نمیرم... الانم ...

قربونت برم منم همینطور برات می خونم 

اخه عزیزم نیازی نیست میگن همه خانما دارن و طبیعیه اگه دکترت تایید کنه نیازی نیست اصلا سمتش بری هوش مصنوعی پرسیدم گفت فیبرو آدنوم ۹۸ درصد خوش خیمه و رایجه بین خانم های جوان

انشالله عزیزم... گرمی جات مصرف کن... توی غذاهات همیشه فلفل سیاه باشه... چایی رو با هل یا دارچین یا م ...

مرسی عزیزم همینکارو میکنم . شما ریزش موهم دارید؟ 

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

عزیزم برا شما کیسته یا فیبروآدنوم؟ چون کیستو فیبرو آدنوم فرق می کنه

والا یه اسم بود برای من اینقدر ناراحتم کرد اون زمان اصلا نخواستم بفهمم چی بود چون من مادرمم س... سینه دارن. اما چون سنم کم هستش گفتن با سالم زندگی کردن میتونم در همین حد نگهش دارم 

آر وحشتناکه . منم تنبلی دارم . یه سوال ؟ شما ریزش موهم دارید؟ مال من که وحشتناکه نمیدونم چیکار کنم

دقیقا منم ریزش مو دارم.. بخاطر اون سیپرترون کامپاند خوردم و اسپیرو.. ولی بخدا دیگه سمتش نمیرم برای ریزش موهات از روش های موضعی تونیک های ریزش مو آندروژنیک استفاده کن همیشه بزار تو روتینت.. اون موضعیه خطری نداره.. این دارو ها سیستمیک اثر میزارن.. کلی عوارض دارن.. 

من بخدا اینجوری نبودم بعد خوردن داروی هورمونی اینجوری شدم..

قربونت برم منم همینطور برات می خونم اخه عزیزم نیازی نیست میگن همه خانما دارن و طبیعیه اگه دکترت تایی ...

اره دقیقا و یه دکتر گیاهی بود تهران میگفت فقط سینه هاتونو با روغن زیتون ماساژ بدید بعد از یه مدت دفع میشه خارج میشه