2777
2789

من خیلی دیدم که خانمها از همسرشون واقعا ناراضین و حتی آرزوی مرگ همسرشون رو دارن. چرا اینطوره؟ آیا در واقع همینطوره و مردها اینقدر بد هستن؟

اگه مردها اینقدر بد هستن پس چرا تو رابطه با همجنس خودشون این حالت خیلی کمتر پیش میاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سنتی ازدواج کردن بعضیاشون و بعد ازدواج اخلاق طرفو فهمیدن

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

عزیزم خواهرو برادر تولید یه کارخونه ان صبحو شب مثل سگ و گربه میمونن بعد توقع داری دو نفر از دوتا خانواده و تربیت جدا  اختلاف و نارضایتی نداشته باشن طبیعیه بنظرم

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

من نمیگم مردا بدن ولی تو رابطه با همجنسشون کمتر پیش میاد؟!!!

از جنگ و درگیریهای بین المللی بگذریم این همه دعوا و قتل خیابونی سر هیچ و پوچ کار عمه سلیطه شماست؟😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من امروز به این موضوع فکر کردم

مطمعنم زنهای زیادی از رفتار شوهرشون زجر میکشن

مردی رو میشناسم نماز خون قرآن همیشه لبخند به لب با همه آرووم حرف بزنه

ولی برای زنو بچش ببخشید یک سگ وحشیه از فحش دادن و کتک زدن باورتون نمیشه نمیدونم قرآن خوندنش برای چیشه

.