2777
2789
عنوان

توی دیجی کالا نوار بهداشتی گذاشته بیست تومن😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 76 پست
نمیدونم معمولا کسایی که میخرن زیر تبلیغات نظرشون مینویسن تا حالا دیجی خرید نکردم

اره مینویسن ولی یه بخش جدیده این

سوپرمارکتای اطرافتو میاره بالا برات از سوپری خرید میکنی فقط میشه ستاره داد نه نظر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مای لیدی جنسش خوبهچرا میگین اشغال من مارک خوب گرفتم از این نازک ها که خودش هم جا داره و تک تک هست ۲۴ ...

اون مسافرتیا؟خب نازکه به کارمن نمیاد

خود این مای لیدیهای ضخیم پنجاه شصت تومنه اف خورده شده بیست

مم جدیدا به نوار بهداشتی مای لیدی حساسیت پیدا کردم نمیدونم اونا موادش رو تغییر دادن یا من حساسیت گرف ...

واقعااا؟مای لیدی خیلی خوب بود که

از این سادهام داره؟یا فقط مشبکه؟

من خریدم ولی مشبک فرستادن من اصلا با اینا نمیتونمممم☹️

آره یکم تا دهم هر ماه پرمو شن میزاره من اکثرا خرید میکنم و مشکلی با تاریخ نداشتم

اره منم خرید کردم خیلی اوکی بود دقیقا همون مارکو با تاریخ جدید فرستادن

یعنی محدودیت خرید داشت وگرنه بازم میگرفتم 

خب اگه تخفیف زده ک طبیعیه برنامه اُکالا رو نگاه کن مال افق کوروش و مغازه های اطراف خونتونه انتخابش م ...

واقعا؟نمیدونستم چک کنم اگه داشت حتما خرید میکنم

من جدیدا خریدامو بدون تخفیف بکنم حس میکنم کردن تو پاچم😂🤦🏻

غذا با تخیف سوپرمارکت با تخفیف و...😂