2777
2789
عنوان

دندون درد

60 بازدید | 11 پست

داره عذابم میده 

چیکار کنم دردش ساکت شه دقیقا دو خرداد رفتم دندونم سوراخ بود در کردم تا پریشب اگر بهش فشار نیاوردم درد می‌گرفت از دیشب درد وحشتناکی گرفته چیکار کنم دردش خوب بشه یه قطره دنتون هم ریختم روش توش پره بی صاحب چیکار کنم این درد لامصب بره

💚✨

ژلوفن سوراخ کن بریز روش مسکن بخور حوله ی گرم بذار اوت طرفش که درد میکنه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌ره توش؟ پره آخه

ی ذره ام سوراخ نیس؟ اسپری بی حسی بزن وای کاش خوب شی میدونم الان داری چی میکشی عفونت نکرده؟چرک خشک بخور

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

میخک بذار روش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ی ذره ام سوراخ نیس؟ اسپری بی حسی بزن وای کاش خوب شی میدونم الان داری چی میکشی عفونت نکرده؟چرک خشک بخ ...

قربونت بشم من چرک خشک خوردم نمیدونه والا سوراخ هست یا نه 

💚✨

پر کردن دندونم و اثر می‌کنه بزارم همونجوری

کلا رو دندون بذاری دردو سبک میکنه

همونجوری بذار بعد نرم میشه عصارش میره بین دندونات

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
قربونت بشم من چرک خشک خوردم نمیدونه والا سوراخ هست یا نه

خدانکنه گلم انتی بیوتیک میترونیدازول سر ساعت بخور انشالا خوب میشی