2777
2789

مادر شوهرم چشمش شدیدا شوره یه بار اوایل ازدواج پیشش لباس گرفتم مدتی مریض شدم همه میگفتنا چشمش شورع اونجا دیدم شوهرم دیروز زنگ زد بیا بریم خرید رفتم دیدم به مادرشم گفته بیاد من گفتم فعلا چیزی نخریم بعدا شوهرم قبول نکرد بعد تموم شدن خریدا مادر شوهرم گفت خوش بحالت شوهرت برات میخرع پدر شوهرت که برا من از این کارا نمیکنه از همون دیشب شوهرم عین شمر شده فقط میخواد بکشتم بی دلیل هر چی میگم داد میزنه صدقه دادم اسفند دود کردم ایت الکرسی خوندم ولی چشمش بد جوری شوره

اصلااااا نزار چیزیتو بفهمه همیشه پنهان کن همه چیزتو

خیلیم پیشش نرو

کلا هر ۱۰ روز برو

اونم ک رفتی براش چیزی بخر که به تو توجه نکنه به کادوت توجه کنه

جلوشم به خودت نرس 

طلا و لباس و ارایش خاص و اینکارارو نکن معمولی باش خیلی

هیییچ چیزتم تعریف نکن

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا نزار چیزیتو بفهمه همیشه پنهان کن همه چیزتو

والا من میخوام پنهان کنم شوهرمو چیکار کنم هرجا میریمیا مادرش باهامونه یا برادرش الانم چند ساعت پیش رفتیم بیرون میخواست زنگ بزنه برادرش بیاد نذاشتم قشقرقی انداخت که بیا وو ببین

والا من میخوام پنهان کنم شوهرمو چیکار کنم هرجا میریمیا مادرش باهامونه یا برادرش الانم چند ساعت پیش ر ...

خب پس اگه شوهرت نمیفهمه جاهایی که مادرش هست فقط به مامانش توجه کن براش چیز میز بخر

به شوهرتم از قبل هماهنگ کن که من چیزی نمیخام بخری

اصلااااا نزار چیزیتو بفهمه همیشه پنهان کن همه چیزتوخیلیم پیشش نروکلا هر ۱۰ روز برواونم ک رفتی براش چ ...

اسی اینو دوبار بخون چیزای جدید اضاف کردم

به شوهرتم بگو انقد دهن لق نباش دیگه 😐

اصلااااا نزار چیزیتو بفهمه همیشه پنهان کن همه چیزتوخیلیم پیشش نروکلا هر ۱۰ روز برواونم ک رفتی براش چ ...

من ماهی شاید یه بار برم خونش اون دم به دیقه خونه ماست به خاطر پسرم که نوه اولشه هر روز مساد

من ماهی شاید یه بار برم خونش اون دم به دیقه خونه ماست به خاطر پسرم که نوه اولشه هر روز مساد

جز یه دعوا اساسی یا اخم و تخم اسااااسی چیزی به نظرم نمیاد

مامان بزرگ خودمم همینه یه سمییییه برای هممون ک نمیدونی

جز یه دعوا اساسی یا اخم و تخم اسااااسی چیزی به نظرم نمیادمامان بزرگ خودمم همینه یه سمییییه برای هممو ...

من همش میگما باز بیاد اخم میکنم ولی عادت ندارم حتی اگه دشمنمم بیاد خونم اخم کنم بهش

والا دیروز با یه حسرتی نگاه میکرد واسه اونم شوهرم گرفتا ولی همش میگفت خوش به حالت

متنفرم از این کلمه خوشبحالت  دورمنم کلی بدبختن ک اگ تا دسشویی میرم میگن آلرژی دارم از حسا منفیشون