2777
2789

شوهرم صبح ساعت ۶میره سر کار تا ۴عصر ناهار و صبحانه رو هم از شب قبل درست میکنم با خودش میبره

امروز استثناعا ساعت ۵اومد خونه ولی کار هر روزش اینه که دوش میگیره یه چای میخوره میره سر وقت دفتری که توش کارای روزانه و حساب کتاب کارگرارو مینویسه و یه ساعت با اون مشغوله بعدم میره تو گوشی و بازم یا مسائل کاری رو چک میکنه یا یکم اینیتا گردی میکنه بعدم سر شب میگیره می‌خوابه حتی قبل شام خوردن،واسه شام بزور بیدارش میکنم حوصلم سر رفته دق کردم تنها زندگی میکردم بهتر از این بود که یکی باشه ولی انگار نیس

الانم بهش غر زدم که من حوصلم سر رفته از خواب بلند شد رو مبل نشست گفت خانمم بیا اینجا پیشم از دلت در بیارم،باورتون میشه نرفتم گرفت دوباره خوابید‌؟

بغضم گرفته دلم میخواد گریه کنم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عادتش شده خوابیدن اون موقع همسر منم تا ۵ سرکار هست اما وقتی میاد تا ۱۱ ۱۲ بیداریم پیش هم

اصلا ما باهم وقت نمیگذرونیم همش خسته ست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب خسته میشه 

بجای اینکارا بهتره یه بار وقتی از راه اومد و کارش با دفترش تموم شد بری جلوش بشینی و یه چایی یا میوه براش ببری بگو میخوام باهم حرف بزنیم 

بعدم نیازت و احساست رو بگو حواست باشه اول ازش تشکر کنی بخاطر اینکه اینهمه زحمت میکشه و صبح زود پا میشه میره سرکار..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اصلا ما باهم وقت نمیگذرونیم همش خسته ست

یا واقعا کارش خیلی سخته و حق داره 

یا ویتامین‌ش کمه 

یا افسردگی چیزی داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم خب خسته میشه بجای اینکارا بهتره یه بار وقتی از راه اومد و کارش با دفترش تموم شد بری جلوش بشینی ...

چای میبرم براش میوه هم گاهی میبرم ولی بعد چای خوردن میگیره می‌خوابه انگار نه انگار منم هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا واقعا کارش خیلی سخته و حق داره یا ویتامین‌ش کمه یا افسردگی چیزی داره

نه افسردگی میدونم نداره 

کارش سخته واسه همین زیاد اذیتش نمیکنم در عوض میریزم تو خودم

فک کنم ویتامین هم کم داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چای میبرم براش میوه هم گاهی میبرم ولی بعد چای خوردن میگیره می‌خوابه انگار نه انگار منم هستم

😐😐😐😐

عزیزه دلم بعد از اینکه از سرکار اومد قبل اینکه بره حموم براش ببر بعدم وقتی کارش با دفتر روزانه ش تموم شد اونجا براش میوه ببر بشین جلوش بگو میخوام باهات صحبت کنم 

ویتامین دی یه مدت بهش میدادم نمی‌خورد میگفت از قرص بدم میاد

بنظرم عادت کرده 

چند روز نزار بخوابه سرگرمی برای خودتون فراهم کنید فیلم شام خوشمزه کیکی بستنی ای چیزی و باهاش حرف بزن سرگرمش کن 

با هم بشینید پای فیلم تخمه بخورید یا برید بیرون 

بالاخره یه حرکتی بزن از این یک نواختی بیاد بیرون

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

😐😐😐😐عزیزه دلم بعد از اینکه از سرکار اومد قبل اینکه بره حموم براش ببر بعدم وقتی کارش با دفتر روزا ...

آخه کارش یه جوریه با مصالح ساختمانی سر و کار. داره واقعا لباساش کثیفه خودشم وسواسیه حتی با اون وضع تو خونه نمیشینه اول تا نره حموم لب به هیچی نمیزنه حتی گاهی لباساشو دم در بیرون میکنه بعدم میاد تو در صورتی که من اونقدر حساس نیستم در حد یه چای خوردن میتونم تحمل کنم ولی خودش اول میره حموم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم عادت کرده چند روز نزار بخوابه سرگرمی برای خودتون فراهم کنید فیلم شام خوشمزه کیکی بستنی ای چیزی ...

فکر خوبیه مجبورم از این عادت درش بیارم خیلی بده اینجوری

مرسی از راهنماییت عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40