2777
2789
عنوان

موووووووووووووووووش😭😭😭😭😭😭

240 بازدید | 40 پست

ماماااااااان الان از جلوم رد شد

بابا و مامانم خونه نیستن منم روی مبل ایستادم و دارم جیغ میزنم😣😣😣😣

چه غلطی بکنم از مورچه گنده اش هم می ترسم اینو که دیدم احساس سرگیجه گرفتم سرم گیج میره چه غلطی بکنم زنگ بزنم مامانم😭😭😭😭😭😭

چرا سرگیجه گرفتم هم بگید چیکارش کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو ترک کن

جدی میگم نمیشه با موش تو یه جا موند 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ای خدا لعنت کنه فوبیا حشرات دارم

اینم که جلوم سبز شد یکبارگی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

همونجوری رو مبل بمون مامان بابات بیان😶

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

هیچی🤣🤣🤣🤣🤣منم چند هفته پیش یه موش دیدم همه جا رو چسب گذاشتم کثافت شب برا خودش میچرخه به منم میگه زکی فکر کردی میوفتم تو چسب فعلا داریم کنار هم زندگی میکنیم😐😐😐😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نفرین شیطان اعظم دیلان تو رو گرفت 😂😂😂😂😂😂😂

اون دونگ فانگ چینگ نمی دونم چی چی بود

مغزم کار نمی کنه