2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین

115 بازدید | 19 پست

شوهرم میگه اگه درآمدتو نمیخوای صرف خورد و خوراک و رفاهمون کنی، همون بهتر که کار نکنی. 

منم میترسم شاغل شم و پولمو ازم بگیره و هرروز دعوا کنیم. به نظرتون چیکار کنم؟ 

وقتی هم بهش میگم درآمد زن مال خودشه، تهدیدم میکنه میگه پس درآمد منم مال خودم میشه. 

همشون نفهمن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واچه ربطی داره 

می دونستی درامد خانم تا زمانی که خانم راضی نباشه حلال نیست؟!! 

اگه شوهرت درحد خودتون درآمد داره بیخیال کار شو

بشین خونه خانمی کن 

جنگ و دعوا هم نداری

درکل اگه منطقی نیست باهاش بحث نکن جز فرسایش اعصابت چیز دیگه ای نداره 

من یه زمانی شاغل بودم درامدمم بیشتر از همسرم بود ولی هزار تومن برا خودم نگه نمیداشتم همرو تو زندگی با هم خرج میکردیم بچم‌لباس میخواست میخریدم اومدنی خونه چیزی کم بود میخریدم تولد برا بچه هام میگرفتم یعنی هیچوقت نگفتم برا منه ولی خب اینم اشتباهه زندباید برا خودشم پس انداز کنه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

خوب شمام از وقت زندگی مشترک با همسرت داری میزنی میری سرکار

بعدش میام کارای خونه رو هم قسمت بزرگیشو خودم انجام میدم. عادلانس؟ 

زایمان رو من میکنم. بدن من نابود میشه. عادلانس؟ 

مرد و زن باهم برابر نیستن جناب که پولشونم برابر باشه توی زندگی

من یه زمانی شاغل بودم درامدمم بیشتر از همسرم بود ولی هزار تومن برا خودم نگه نمیداشتم همرو تو زندگی ب ...

میدونی چیه گلم؟ منم اینجوری نیستم که اصلاااا نخوام خرج کنم. منم دلم میخواد با درآمد خودم یه چیزی بخرم برا خونه، برای شوهرم تولد بگیرم با پول خودم. کادو بخرم به کسایی که دوسشون دارم با پول خودم. ولی نمیخوام به چشم وظیفه ببینه شوهرم. نمیخوام منو با خودش برابر بدونه. میخوام اصلا منو ضعیفه ببینه. دوس دارم بگه تو هرچقدرم درآمد داشته باشی، اون پول مال خودته و من ازت حمایت میکنم. ولی هیچوقت این حرفا رو بهم نمیگه و حس حمایت نمیده بهم. فقط میگه این زندگی مال تو هم هست و تو هم سهم داری و باید پول بدی. میدونی چیه؟ وقتی اینجوری میگه، میل جنسیم هم بهش از بین میره. بدم میاد از وجودش اون لحظه. ولی نمی‌فهمه. هرچقدرم حسمو بهش میگم، نمی‌فهمه. فقط پولمو میخواد. 

میدونی چیه گلم؟ منم اینجوری نیستم که اصلاااا نخوام خرج کنم. منم دلم میخواد با درآمد خودم یه چیزی بخر ...

میدونم چی میگی

بیشتر توضیح بده. مدرک داری کارت خوبه منظورم اینه که درآمدت قابل توجهه؟ به کارت علاقمندی؟ همه اینا مه ...

معماری. فعلا درآمد ندارم ولی توی یک قدمیش هستم. به شددددت علاقه دارم. درآمدشم عالیه، اگه کارم بگیره از کل طایفه، درآمدم بیشتر میشه. ولی دلم نمیخواد توی رابطم، زنانگیمو از دست بدم. 

فکر میکنی کارت بگیره؟ یعنی به این امیدی یا علاقه برات مهمه؟ منظورم اینه که خودت بهترین کسی هستی که میتونی درباره خودت نظر بدی. ممکنه دنبال علاقه ات بری ولی به پول چندانی نرسی. بالاخره باید برای خودت روشن کنی که دنبال پولی یا نه. میدونی بالاخره یه چیزایی رو باید فدا کنی. نمیشه همه رو با هم داشته باشی. اما اگه من جای تو بودم چه به پول میرسیدم یا نه دنبال علاقه ام میرفتم. با همسرم صحبت میکردم و قانعش میکردم که اگه دنبال علاقه ام برم نفع معنویش به اون به زندگیمون میرسه. بالاخره جدای از این پول لعنتی که به قول مارکز مدفوع شیطانه چیزهای دیگه ای هم هست که فکر میکنم آدم باید دنبال اونا باشه. زندگی زود میگذره و حسرت اینکه چرا دنبال علاقه ات نرفتی به دلت میمونه. حیفه. میدونی زندگی باارزشتر از این حرفاس که با تبدیل شدن به روزمره گی و روز رو شب کردن و بزرگ کردن بچه هدر بره. شاید حرفام بنظر خیلیا مسخره و خنده دار بیاد اما این اعتقادمه و بالاش هزینه کرده ام و خیلیم راضیم. زندگی با پول و بی پول میگذره اما خلاقیت و هنر و علاقه رو نمیشه با پول جبران کرد. اون به آدم زندگی میده. یخرده کمتر و بیشتر بالاخره زندگی میگذره.