2777
2789
عنوان

به همسایمون اومد جلوی درمون نون ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4497 بازدید | 154 پست
شوهرم رفت جلوی درشون گفت حق نداریدوقتی من نیستم بیاید جلوی در خودم عذاب وجدان گرفتم

وا نون ندادی دیگه چرا رفتی جلو درشون ؟ ما شهرستانیم کسی بیاد در خونه دست خالی ردش نمیکنیم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفت جلوی درشون گفت حق نداریدوقتی من نیستم بیاید جلوی در خودم عذاب وجدان گرفتم

نون خواسته عزیزم کارشوهرت دزست

نبوده شاید گشنش بوده 

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

اصلا درک نمیکنم بری از همسایه نون یا هرچیز دیگه بگیری من خودم تو خونه نونم نباشه با یچیز دیگه خودمو ...

ببین من اینارو نمیشناسم تازه پنج روزه اومدن اصلا وقتی صدای آقا از پشت در شنیدم ترسیدم معمولا زنا میرن جلوی در

اگر دوباره میومد اون وقت بهش چیزی نمیداد ،نه اینکه نون که نداده شوهرشم فرستاده

من شوهرمو نفرستادم همزمان شد اون اومد جلوی در شوهرم پایین بود متوجه شد خیلی عصبی شد رفت جلوی در گفت اگه خانمتون میومد جلوی در مشکلی نداشتم خودتون حق ندارید بیاد

عزیزم اون آقا خبر نداشته همسرت خونه نیست دخترم شمر که نیستیم عزیزم به همسرت میدادی غذا ببره حالا هرچی معتاد به خونه ات پناه آورده حالا خودت ترسیدی ایراد نداره میدادی همسرت ببره والله من به غریبه نون آب غذا میدم‌ اگه دم خونم‌بیان چون اگه ندم از عذاب وجدان میمیرم‌ چه برسه همسایه آخرش انسانیت میمونه جنایت که نکرده شاید گشنه بوده من شده نون خالی هم بش بدم میدم نمیگم‌ درو باز کن وقتی همسرت نیست ولی حرف همسرت زشت بود دلش میشکنه باید غدا بدی شوهرت ببره بعد مهربان بش بگه چیری خواستی به خودم بگو بخدا من از کارما شدید میترسم 

من برم پیش تراپیستم

میگم شاید اون پایین نون تو دست شوهرم دیده نمیدونم الان عذاب وجدان گرفتم بخدا من آدمی نیستم کسی ازم درخواستی کنه دلشو بشکونم--فقط شوهرمم شوکه شد 

من شوهرمو نفرستادم همزمان شد اون اومد جلوی در شوهرم پایین بود متوجه شد خیلی عصبی شد رفت جلوی در گفت ...

اهل کجایید؟ من برام رفتار همسرتون عجیب‌تر اومد حتی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟