2777
2789
عنوان

به همسایمون اومد جلوی درمون نون ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5346 بازدید | 157 پست
چرا تعجب میکنید این دوره زمونه باید احتیاط کرد به خصوص توی آپارتمان که شناختی از هم ندارن

دوره خراب درست ایشونم نونی که نداده هیچ تازه شوهرشم فرستاده دم خونه اونا 

من خودم شکاک هستم ولی نه در این حد 

کار درستی کردی . اصلا یه مرد اصلا نباید برای نون درخونه همسایه اونم وقتی مردش نیست بزنه . شاید افکار ...

عریزم‌شما بودی با نماز جعفر به عشق ت رسیدی گفتی یکی را  دوست داشتی گفتی نماز معجزه کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همسایه بی فکر و بیشعوریه شوهرت خوبش کرده.

فک‌کن یکی در حالِ در زدن میدیدش میگفت ببینم درِ شمارو برا چی میزنه.

باز همسایه های شناخته و کوچه‌محله ای فرق دارن،ولی توی اپارتمان مردا نمیرن درِ همسایه هارو بزنن برا چیزی

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

عزیزم اون آقا خبر نداشته همسرت خونه نیست دخترم شمر که نیستیم عزیزم به همسرت میدادی غذا ببره حالا هرچ ...

بابا همه ی اینا همزمان شد شوهرم ترس منو دید --من تعجب کردم 

عریزم‌شما بودی با نماز جعفر به عشق ت رسیدی گفتی یکی را دوست داشتی گفتی نماز معجزه کرد؟

نه فدات شم . من ۲۲ ساله شوهر دارم با اینکه مذهبی ام با نماز و دعا زورکی از خدا چیزی نمیخوام 

دوستان قضیه ی اون خانم معلم و 3تا دخترش رو یادتونه همسایشون اونا رو کشتن و دست و پای پسرشو بستن تو صندوق عقب ماشین گذاشتن طلاهای خانمه رو هم دزدیدن

واقعا دیگه نمیشه اعتماد کرد ..اصلاااااااا

چه همسایه بی فکر و بیشعوریه شوهرت خوبش کرده.فک‌کن یکی در حالِ در زدن میدیدش میگفت ببینم درِ شمارو بر ...

دقیقا فکر کن من اصلا طرفو هنوز ندیدم تازه اومدن --بخدا فقط ترسیدم --تصور کن یکی آروم تق تق در بزنه یهو صدای آقا بشنوی

دوره خراب درست ایشونم نونی که نداده هیچ تازه شوهرشم فرستاده دم خونه اونا من خودم شکاک هستم ولی نه در ...

من شوهرم و نفرستادم همه اینا همزمان و ناخواسته شده من همسرم پایین بود  تلفن دستم بود داشتیم باهم حرف میزدیم همسایه درو زد من ترسیدم 

دقیقا منم میگم نونوایی سر کوچه --آخه یه آقا هیچ وقت به خودش اجازه نمیده بیاد جلوی در از یه خانم نون ...

خوب کردی اینایی هم میگن ای وای من دلم میسوزه و دلم نمیاد و فلان دروغه 

طرف عادی نبوده اگر خدایی نکرده مشکل درست میکرد چی 

کار شوهرتم درست بوده 

ادم معتاد فرقی با حیوان نداره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بسیه دختر تنها ولی خودساختهعطر تمشک،رنگبنفش.یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

دقیقا فکر کن من اصلا طرفو هنوز ندیدم تازه اومدن --بخدا فقط ترسیدم --تصور کن یکی آروم تق تق در بزنه ی ...

یعنی هیچ وقت هیچ مردی در خونه‌تون رو نزده؟!

اینکه ترسیدی و درو باز نکردیو درک میکنم، اینکه با یه بار اومدنش همسرت رفته شکایت رو درک نمی‌کنم.

اگه بارها این کارو میکرد، حق داشتین حساس بشین.

فرهنگ‌ها واقعا متفاوته. هزار و یک جماعتیم در ایران. من اصلا نمیتونم درک کنم این رفتارو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

ایکاش شوهرت میرفت میداد حالا 

گناه دارن لابود احتیاج داشتن

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

دقیقا فکر کن من اصلا طرفو هنوز ندیدم تازه اومدن --بخدا فقط ترسیدم --تصور کن یکی آروم تق تق در بزنه ی ...

بیشعورِ بی فرهنگ بوده

زنشو باید میفرستاد.مخصوصا وقتی شناختی از هم‌ندارین.

خودمو جات گذاشتم و فهمیدم واقعا حق داشتی

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.