2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی اونجا داره برف میباره

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست
چی میگی روانی

روانی خودتی بی شخصیت بی شعور

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

یه نفر فیلم گذاشته بود نوشته داد داره برف میزنه تو اینستا بود

معمولا کم پیدا میشه چیزی تو اینیستا راست باشه 

آخه چرا باور میکنی😀

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشهدی فیلم گذاشته بود تو اینستا

شاید مال حالا نبود عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

شاید مال حالا نبود عزیزم

تنها کسی که مثل آدم جواب داد شما بودی عزیزم

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

پس من چی استاتر جونم☹️

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

خجالت بکش از حرف زدنت ای گستاخ

بیخیالش عزیزم هر کسی شعور و شخصیت حرف زدن نداره و القاب خودشونو به دیگران میندازن

به دل نگیر عزیزم دوستان شوخی میکنن فدات شم ناراحت نشو

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...