2777
2789
عنوان

آترینای بنده خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 62 پست
نه بابا. به خاطر این چیزا نیست پارسال رتبه ۱ بنده خدا رو به خاطر چهره اش می کوبیدن امسال دیدن رتبه ۱ ...

پارسال دانش اموز کلاس دهمم میگفت درسخونا زشتن، مثلا همین دختری که رتبه اول کنکور شده زشته، ما که درس خون نیستیم خوشگل تریم

خیلی حرصم گرفت ازش، طرف به زور پاس میکنه بعد رتبه ۱ کنکور تجربی رو مسخره میکنه

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقامزه رسیدن دیده شدن تلاش هاست وقتی تلاش هات شب بیداری هات خستگی هات نادیده گرفته میشن آدم قلبش م ...

دقیقا....

ایشالا هرجا هست موفق باشه....😍

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

نه عقیده اینه که چرا عدالتی توی اموزش نیست چرا کسیکه پول نداره تمام زندگیش باید تحت تاثیر قرار بگیره ...

هیچکس نمیگه توی کنکور عدالتی وجود داره ، بحث اینه که انقدر به این بنده خدا گیر دادن که چرا پاریس رفتی چرا روسیه رفتی چرا پدر و مادرت پزشکن؟

خب الان خود بنده خداش درس نخونده ؟ زحمت نکشیده؟ فقط مادر و پدر ؟ فقط پول؟

پول مهمه تو قبولی ، خیلیم مهمه ولی همه چیز نیست.

در کل این ملت هر سال بهونه دارن واسه گیر دادن به رتبه ۱.

پارسال چهره رتبه ۱ بود ، امسال پولش.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

حق و حقیقت 🤌🏻

اون با تحصیلاتش میتونه برای خودش چهره زیبا و جایگاه اجتماعی بسازه، ولی یک شخص صرفا زیبا ولی بی هنر چیکار میتونه بکنه؟

زیر سوال بردن موفقیت آدما و مقایسه شون با همچین ویژگی سطحی خیلی مسخره است

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

اون با تحصیلاتش میتونه برای خودش چهره زیبا و جایگاه اجتماعی بسازه، ولی یک شخص صرفا زیبا ولی بی هنر چ ...

به به ، به این نظر😍🌸

باعث افتخاره همچین مدرسی🌸

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

من خودم از یه خانواده معمولی هستم ولی هیچوقت این موضوع باعث نشده موفقیت یه آدم با تمام امکانات رو بب ...

ایناهمه شعاره بعضی وقتا یه چیزیو میخوای تا لحظه اخرم تلاش میکنی ولی فقط تلاش تو نیست 

هیچکس نمیگه توی کنکور عدالتی وجود داره ، بحث اینه که انقدر به این بنده خدا گیر دادن که چرا پاریس رفت ...

عزیزم دوباره کامنتای منو بخون منم همین فرمایش شمارو عرض کردم و پارسالم باهرشخصی که میشنیدم به نفر اول توهین میکرد برخورد میکردم ولی حقیقتا امسال خیر چون امسال حق دارن امسال گیری به خود اون خانم ندادن اون خانم درهرصورت تلاش کرده چون پولشو داشته با تلاش کم بهره بیشتری برده امسال وقتی  وضع مالیشو به رتبه اش ربط میدن دارن از عدالت اموزشی انتقاد میکنن