2777
2789
عنوان

آترینای بنده خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 62 پست
عزیزم منم همنظر شما بودم تااینکه امروزیکی گفت ایشون سال کنکور یه کشور دیگه بوده کلا خب اگه واقعا رتب ...

و خاطر نشان کنم سال اول خیلیییی خیلیییی بیشتر تلاش کردم ولی همچنان صفر بودم بلد بودم بخونم اما اموزشم درست نبود پس الکی شعار ندیم همه از عدالت اموزشی مینالن نه از رتبه این خانم 

عزیزم منم همنظر شما بودم تااینکه امروزیکی گفت ایشون سال کنکور یه کشور دیگه بوده کلا خب اگه واقعا رتب ...

عدالت تو هیچ جای دیگه هم نیست 

قرار نیست به بهونه نبودن عدالت تلاش کنیم یا انگ به بقیه بزنیم 

من منظورم اینه 

از آدمایی که ناکامی هاشون باعث تخریب بقیست حس انزجار و نفرت میگیرم 

چقدر آدم باید بد ذات باشه اینکارو کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و خاطر نشان کنم سال اول خیلیییی خیلیییی بیشتر تلاش کردم ولی همچنان صفر بودم بلد بودم بخونم اما اموزش ...

ولی این خانم نشونه گرفته شده 

کامنت های پیجش 

همه پیج های کنکوری 

الفاظ رکیک 

تهمت ها

قضاوت ها 

من که با ایشون نسبتی ندارم دفاع کنم من از رفتار زشت اجتماعی حرف میزنم 

که به جای اینکه از موفقیت هم خوشحال باشیم اینطور میکنیم 

سال ۹۰رستکار رحمانی از یه روستای دورافتاده رتبه یک شد گفتن بهش نمیخوره چون فقیر بود دوباره ازش امتحا ...

چون معدلش 11 بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چقدر ناراحت میشه وقتی فکر میکنن با پول رسیده به جایی که هست....

دقیقا

مزه رسیدن دیده شدن تلاش هاست 

وقتی تلاش هات شب بیداری هات خستگی هات نادیده گرفته میشن آدم قلبش می‌شکنه

نه بابا. به خاطر این چیزا نیست پارسال رتبه ۱ بنده خدا رو به خاطر چهره اش می کوبیدن امسال دیدن رتبه ۱ ...

نه عقیده اینه که چرا عدالتی توی اموزش نیست چرا کسیکه پول نداره تمام زندگیش باید تحت تاثیر قرار بگیره مسئله همه اینه وگرنه اونن زحمت کشیده نوش جونش اما اگه پول نبود رتبه اونم یه رتبه معمولی میشد  مشکل بقیه دانش اموزا اینه که چرا بدون پول نمیشه حتی خود دولت اعلام کرده رتبه های زیر سه هزار به جز یه درصد تک رقمی بقیه خانواده های دارا بودن 

خب نیا داخل تاپیک وا چه حرف خنده داریعنوان رو که می‌بیند وارد نشید مگه به زور اوردنتون

لازم بود حرفم بزنم

تو هم اینقدر عصبی بداخلاق نباش 

کسی اینجا خرده برده با کسی نداره..

پس مودب باش

من مودبانه باهات دارم حرف میزنم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
لازم بود حرفم بزنمتو هم اینقدر عصبی بداخلاق نباش کسی اینجا خرده برده با کسی نداره..پس مودب باشمن مود ...

داخل حرفم نه توهینی بود نه بی احترامی 

اینکه پیام من رو چطوری بخونید هم به شخصیت خودتون بستگی داره که احساس میکنید دعوا دارم باهاتون ...

طبیعتاً وقتی یه چیزی رو دوست نداری سمتش نمیری 

شما چرا میری سمت چیزی که ازارت میده؟ همین 

موفق باشید بانو

عدالت تو هیچ جای دیگه هم نیست قرار نیست به بهونه نبودن عدالت تلاش کنیم یا انگ به بقیه بزنیم من منظور ...

نه متوجه نمیشید چی میگم الان دوبت اعلام کرده رتبه های زیر ۳هزار خانواده های پولدار بودن و خودشون گفتن این بحرانه این یعنی چی یعنی مافیا نمیزارن عدالت اموزشی باشه نمیزارن اونایی که ضعیفترن به جایی برسن مسئله این خانم نیست اینم شانس اورده که هم پولشو داشته هم تلاششو ولی یه عده تلاشو دارن پولو نه درسته بازم قبول میشن و رتبه شون خوب میشه ولی دقیقا با چندبرابر این خانم خوندنو سختی کشیدن یه رتیه معمولی به دست میارن 

عزیزم درک کن

کنکور تجربی پونصد هزار متقاضی داره که حداقل میگم حداقل ۴۰۰هزارنفرشون تو مدارس کم برخوردار و محروم با پدر مادر کارگر دارن دست به رقابت میزنن،وقتی همچین کسی رو میبینن که ازهمه لحاظ پرفکته ژن خوب سفرات خارجه درطول سال کنکور،پدرمادر خوب و پولدار،حو روانی آروم حتی زیبایی،غمگین میشن منم سال کنکور خودمو یادم میاد و ناراحت میشم..

داخل حرفم نه توهینی بود نه بی احترامی اینکه پیام من رو چطوری بخونید هم به شخصیت خودتون بستگی داره که ...

از اول تاپیک داری باهمه بحث میکنی.معلومه چ شخصیتی داری

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
و خاطر نشان کنم سال اول خیلیییی خیلیییی بیشتر تلاش کردم ولی همچنان صفر بودم بلد بودم بخونم اما اموزش ...

اسم استادت رو میگی لطفا

اینجانب شعیه علی هستم و علی وار زندگی میکنم یکی از ارزو هام این بود که جزو شهدای کربلا میبودم وقتی ب هوش مصنوعی گفتم جوابش شوکه ام کرد گفت مطمعن باش اسمت رو جزو شهدای کربلا مینویسن😍😍😍

نه متوجه نمیشید چی میگم الان دوبت اعلام کرده رتبه های زیر ۳هزار خانواده های پولدار بودن و خودشون گفت ...

من خودم از یه خانواده معمولی هستم 

ولی هیچوقت این موضوع باعث نشده موفقیت یه آدم با تمام امکانات رو ببینم خوشحال نشم چه برسه توهین و قضاوت داشته باشم 

من منظورم این بود کاری به عدالت آموزشی و اینا ندارم 

خود من چندسال از درس دور بودم 

مجدد می‌خوام سال بعد کنکور بدم 

شرایطم هم خیلی سخته و شاید اگر کسی بشنوه میگه محاله قبول بشی ولی باعث نمیشه دست بکشم ازش 

درسته خیلی چیزا تو این دنیا بی عدالتی داره ولی خب اگر واقعا چیزی رو بخوای مانع رو نمی‌بینی