2777
2789
عنوان

مشکل من با همسرم

148 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تازه همین الان عضو شدم سال ها خواننده خاموش بودم به حدی فشار رومه تصمیم گرفتم تاپیک بزنم و ازتون نظر بخوام، خواهش میکنم پاسخ منطقی بدید خودتونو جای من بذارید و بهم بگین بهترین کارچیه انجام بدم

ماجرا از این قراره که همسر بنده با یکی شریک شد و یه کاریو شروع کرد، بدلایلی شراکتشون بهم خورد حالا اون شریکش به زور و کلاهبرداری یه زمینی که شوهرم داشتو به نام خودش کرد به جای پولی که اورده بود کلی هم به ما ضرر زد و خودشو کشید کنار تا توی ضررها سهمیم نباشه الان ما درگیر شکایت و دادگاهیم باهاش

حالا قضیه ورشکستگی همسرم به کنار، شوهرم قبل ورشکستگی از من خواست دسته چک بازکنم تا برای راه اندازی کارش بتونه چک بده منم این کارو کردم، دسته چک اول که تموم شد بدون اینکه به من بگه اخر دسته چک به جای من امضا کرده و نوشته دسته چک به همسرم تحویل گردد(یعنی من نوشتم به شوهرم بدن) خلاصه از اونجایی که کارمند بانک رفیقش بوده دسته چک جدیدو صادرکرده و به شوهرم داده منم از همه جا بیخبر چون کارت بانکیم دست شوهرم بوده خودش چکارو ثبت میکرد ازطریق خودپرداز و امضای منم جعل میکرده همینجوری 900میلیون چک داده من وقتی فهمیدم ازش شکایت کردم و خودشم تو دادگاه اقرار کرد که این کارو کرده قاضی هم گفت پس باید بری زندان منم اونجا دلم سوخت رضایت دادم که زندان نره، از اون موقع تا الان 7ماه گذشته و فقط تونسته 300میلیون پاس کنه. از طرفی من امسال استخدام اموزش پرورش شدم قراره از مهر برم سرکار(کد19پارسالم) و اداره گفته باید حتما حساب بانک ملی بدی برای واریزحقوق منم بااین همه چک برگشتی نمیتونم حساب بازکنم از قبلم حساب ملی ندارم میترسم کارمو از دست بدم چون حکم جلبمم دارن، الان بنظرتون چیکارکنم میگین شکایت کنم یا بذارم همینجوری کم کم چکارو پاس کنه، واقعا کارم برام مهمه از طرفی هم مشکلات مالی و بدهی واقعا کم آوردم شوهرم کلی طلبکار داره موندم بین زندگی کردن و موندن تو این باتلاق یا کارم و طلاق کدومو انتخاب کنم. خودش داره تلاش میکنه چکارو پاس کنه ولی نمیتونه چون خیلی بدهی بالا اورده. بنظرتون برم اداره کل قبول میکنن یه شماره حساب دیگه بدم یا حساب پدرمو بدم تا زمانیکه مشکل حسابم رفع بشه؟ خیلی طولانی شد ببخشید 

بهتره با یه وکیل صحبت کنی

امکان نداره اداره شماره حساب دیگه ای قبول کنه

یا همسرت صحبت کن که کارهای قانونی ش رو انجام بدی

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلایی چیزی نداری یا نمیتونین از کسی قرض کنین ؟

نه هیچی ندارم، خانوادشم بدبختن باباش خودشو کشته 100تومن کمک کرده پدر منم یه چکمو تقبل کرده 80تومنه. 3،4میلیاردی بدهی داره از کجا جور کنیم این همه پولو 

واقعا مرتکب شده خبولی از کارت نگذر تو رو خدا

خب الان تو دوراهی موندم دیگه اگه شکایت کنم میوفته زندان اگه نکنم خودم بدبختم الانم جلبمو دارن جرئت نمیکنم ازخونه برم بیرون 

خب الان تو دوراهی موندم دیگه اگه شکایت کنم میوفته زندان اگه نکنم خودم بدبختم الانم جلبمو دارن جرئت ن ...

شوهرت رو دوست داری

میخوای باهاش ادامه بدی؟

شوهرت رو دوست داریمیخوای باهاش ادامه بدی؟

دوسش دارم ولی نه بیشتر ازخودم، از طرفی بچه دارم بخاطر اونم که هست شکایتمو پس گرفتم ولی اینم نمیتونه بدهیارو بده حداقل به این زودیا نمیتونه، از اون ورم کارمو چیکارکنم خب این همه زحمت کشیدم 

دوسش دارم ولی نه بیشتر ازخودم، از طرفی بچه دارم بخاطر اونم که هست شکایتمو پس گرفتم ولی اینم نمیتونه ...

برو اداره صحبت کن ببین چیکار میکنی

نه هیچی ندارم، خانوادشم بدبختن باباش خودشو کشته 100تومن کمک کرده پدر منم یه چکمو تقبل کرده 80تومنه. ...

چه شرایط سختی گیر افتاده 😥

به نظرم باهاش صحبت کن ، چندماه بره زندان ، مشکل کارِت که برطرف شد ، شکایتت رو پس بگیر 😶