2777
2789

پسر پولدار خونش تو منطقه ۱ یا ۲ تهرانه نمیدونم دقیق ولی پسر میگه خوشم اومده ازت و از این خزعبلاتی ک اول رابطه ها میگن

دوستم میگه کات کن اینا همشون بزن در روعن خواهرمم  میگه گیرم حتی عقدم کردین بعدم مادرش وضع مالی مونو مسخره میکنه مامان بابای من حتی درست نمیتونن فارسی صحبت کنن فقط ب زبون محلی خودمون صحبت میکنن اینو میخوای چیکار کنی نمیتونن باهم حتی حرف بزنن ،این پسر سفر های خارجی رفته ما تنها سفری ک رفتیم ۴ سال پیش بوده اونم شمال

راستم میگن فیلم ترکی ک نیست 

چی بگم بهش؟ کات کنم ینی؟چون بعدا ممکنه مسخرمون کنه بابت این موضوع خیلی ناراحت بشم

بله اون پسرم هدفش بزن در روعه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه ذره آشنا شو باهاش دیدی واقعا به هم نمیخورین کات کن

مگه همیشه قراره با مادرش باشین؟ اینو که نمیدونی از الان پس باید بذاری یه نشونه ببینی بعد

این نظر منه بازم خودت میدونی

فعلا باهاش وقت بگذرون جلوتر که بری قصدش معلوم میشه اگرم از لحاظ جنسی فک‌میکنی حرکتی ممکنه بزنه خودت حرفشو بنداز وسط ببین چی میگه

شایدم بخت در خونتو زده از کجا معلوم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

خودت باید پسره رو بشناسی 

با یه مدت در ارتباط بودن یه چیزایی میاد دستت 

دوستت هم بهت حسودی می‌کنه 

کاری به کسی داشته نباش 

پدر مادرتم گناه نکردن زبون محلی حرف میزنن 

وضعیت شما نرماله بیشتر مردم سفر خارجی نرفتن 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

دوستت و خواهرت از حسودی دارن میگن احتمالا 

ولی خب واقعا این روابط با این همه اختلاف به جایی نمیرسه

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بهش بگو من تصمیمم ازدواج هست   و تو طول ارتباط باهات همه چی کنسل چه دست چه بوس چه ... همه چی چون هدفم‌فقط اشنایی اکه هدفت اشنایی برای ازدواج ادامه بدیم وگرنه... اون خودش هدف بد داشته باشه میره