2777
2789

ساعت ۱ تا ۵ یا ۶ سر کار میرم بنظرتون وقت میکنم صبح ها هم باشگاه برم ؟ 

آخه الان صبح ها فقط میخوابم

از لاغری خسته شدم

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت کاریت طوری نیست که صبح تا ظهر بخوای بخوابی. 

ولییی

برای چاقی کالری فقط باید به زور بخوری.  سه وعده اصلی رو مفصللل بخور.  از اونا مهمتر میان وعده است. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اول تغذیه بعد ورزش اینا تو کم و زیاد کردن وزن موثره

تغذیه م ضعیفه تا سر کار هم ۲۰ دیقه در کل پیاده روی میکنم

ساعت کاریت طوری نیست که صبح تا ظهر بخوای بخوابی. ولیییبرای چاقی کالری فقط باید به زور بخوری. سه وعد ...

تغدیتغذیه م ضعیفه تا سر کار هم ۲۰ دیقه در کل پیاده روی میکنم

رفت و برگشت

منم از چاقی خسته شدم عزیزم شما شیره انگور و خرما بخور سیب زمینی. ماکارونی. اینا بهت وزن میده

مرسی عزیزم

تغدیتغذیه م ضعیفه تا سر کار هم ۲۰ دیقه در کل پیاده روی میکنمرفت و برگشت

خب بیخیال باشگاه ـ چون تو باشگاه هم بری کم میکنی😂

راهش رو بالا گفتم زورکی بخور وعده اصلی و میان وعده زیاد و سالم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

عزیزم باشگاه خوبه به شرط اینکه کالری سوخته تو باشگاه رو جبران کنی زیاد بخوریگروه دارم تو روبیکا کالر ...

مرسی گلم بی زحمت لینک بده