2777
2789

من از خواهرم، یک سال و نیم کوچکترم. مادربزرگ پدریم خونه مون زندگی می کرد. هیچ کدوم از عمه ها و عموهام حاضر نبودن نگهش دارن. و بابام آورده بود خونمون. بعد مامانم تعریف میکرد تو که به دنیا اومدی، اصلا تو رو تحویل نمیگرفت و از تو خوشش نمیومد و به من هم میگفت این دخترت(منظورش من) حق دختر بزرگت رو خورده. چون با به دنیا اومدنش، باعث شده دیگران به دختر بزرگت کمتر توجه کنن. همش از خودم می پرسم خدایی تقصیر من این وسط چی بود؟ مگه من انتخاب کردم بعد خواهرم متولد بشم. همه جا نوه ی جدید به دنیا میاد کلی بهش محبت می کنند، اونوقت من انگار ارث بابای مادربزرگم رو خرده بودم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

منم هیچ کدوم از مادربزرگام دوست نداشتن 

یکی از پدربزرگ هام قبل از دنیا اومدنم فوت شده بودن 

اون یکی هم دوستم نداره 

نه خاله دوست داره نه عمه نا عمو نه دایی 

هیچ کس 

و من همیشه تنهام 

و خیلی برای خودم خوشحالم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بد .معلوم نیست اینجور آدما هدفشون چیه

خیلی بده بی دلیل بخوای به کسی انرژی منفی بدی

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

بی خیال مادربزرگ منم همین بود  حتی الان که فوت کرده ازش دلگیرم خیلی هم بینمون فرق می ذاشت حتی یه حرفی هم درموردم زده بود که بایادش گریم می گیره  برعکس مادربزرگ مادریم که خیلی مهربون بود .آدم ها ازشون  فقط یه خوبی وبدی به یادگار  میمونه باید عبرت بگیریم خداراشکر می کنم که قلبم مهربونه.

خیلی بده بی دلیل بخوای به کسی انرژی منفی بدی

پس من چیکار کنم که همه،همممممه ادمای اطرافم،از خانواده گرفته تا خانواده شوهرم،فامیلام فامیلاش همکلاسیام ازم بدشون میاد.نکه حس کنما،نه که بدباشما،نه...کلا از رفتاراشون پیداس خیلی خوردم کردن

پس من چیکار کنم که همه،همممممه ادمای اطرافم،از خانواده گرفته تا خانواده شوهرم،فامیلام فامیلاش همکلاس ...

واقعا برای تجربیات تلخی که داشتید متاسفم