2777
2789
عنوان

نشد هیچ حکمتیم توش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بحق امام حسین خدا خودش کمکت کنه درست میشه عزیزدلم شاید خدا برنامه بهتری برات داره نا امید نش ...

مرسی عزیزم،ولی هیچ برنامه بهتریو نمیخوام من فقط اینو میخوام

کاش منو نجات بدی از این جهنمی ک توشم.

برای کنکور حضرت زهرا چکار کنه یا امام علی، برای کنکور تلاش کردن میخاد نمیدونم این چه مدلیه، یارو م ...

وتو چه دانی   حضرت فاطمه کیست 

فقط کافیه یه دعا کنه قربونش برم 

دعای اون باعث موفقیت، کسب ثروت و روزی و برکت در آن ، گره گشایی از کار و... میشه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

تو مگه بودی تلاشمو ندیدی؟من از کلاس نهم روزی دوازده تا پونز ه ساعت درس خوندم دوبرابر قد خودم کتاب تس ...

اسی مطمئنی روش خوندن خودتو پیدا کرده بودی؟ شاید یه راه درست تر و اصولی ترو باید پیش میبردی

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

وتو چه دانی حضرت فاطمه کیست فقط کافیه یه دعا کنه قربونش برم دعای اون باعث موفقیت، کسب ثروت و روزی ...

برا ما که هیچ کاری نکرد

کاش منو نجات بدی از این جهنمی ک توشم.

سال اولم بود

😐

یجوری گفتی فکر کردم سال چهارمته 

مردم چندسال میمونن پشت کنکور اونا چی بگن پس 

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!