2777
2789
عنوان

نشد هیچ حکمتیم توش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 63 پست

اونجا که نوشتی از زهرا و از علی و از رضا خواستم ، یاد این آهنگ افتادم 😁

تا سَحر بیدار موندم قرآنو کامل خوندم

هزارتا دُعا کردم خدارو صِدا کردم

به رَسول الله گفتم عیسی موسی گفتم

با هَمه مَن روراستم از خدا تورو خواستم

به فقیر غذا دادم لباس زیبا دادم

صَدقه و زکات دادم پنجشنبه خیرات دادم

به چشم زار عَلی به ذوالفقار علی

مَن به حَضرت آدم خدارو قسم دادم

امامزاده داوود رَفتم پیش هَرکی بود رفتم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اولین قربانی کنکور نیستی

آخریشم نیستی

متاسفم واسه حال الانت

امیدوارم یه رشته خوب اسمت بیاد 

فقط ناامید نشو و کنار نکش،وگرنه میشی یه خونه نشین افسرده مثل خیلی از ماها

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خب همونو نمیتونی بزنی؟میدونم خیلی شرایط سختی داره ، ولی اگر هیچ چاره ای نداری شانست رو امتحان کن .

خانوادم نمی‌زارن

کاش منو نجات بدی از این جهنمی ک توشم.

اره

منم آزمون استخدامی رد شدم شبانه روز می‌خوندم...وضع مالیم خوب نیس کلی تلاش کردم من نشد که نشددد😭😭

حالتو درک میکنم...

دیروز اینستاگرام یه کلیپ دیدم دختره نوشته بود امسال که آمدم حرم امام رضا معلم شدم و حاجت گرفتم...

خدا می‌دونه چقدررر من با دیدن کلیپس گریه کردم 😭😭😭

سنمم داره می‌ره بالا آزمون استخدامی هم تمام شده

واقعا دیگه توان درس خواندن و ندارم....

شما هنوز وقت داری انشالله بهترینها نصیبت بشه...خدا به دلت آرامش بده

برای کنکور حضرت زهرا چکار کنه یا امام علی،  برای کنکور تلاش کردن میخاد 

نمیدونم این چه مدلیه،  یارو میگه خونه ندارم مستاجرم،  بهش میگن دعا کن خونه دار شی دعای مخصوص هم انگار داره 

تو اولین قربانی کنکور نیستیآخریشم نیستیمتاسفم واسه حال الانتامیدوارم یه رشته خوب اسمت بیاد فقط ناامی ...

من تحمل این زندگیو دیگه ندارم مرگ برام راحتتره

منم آزمون استخدامی رد شدم شبانه روز می‌خوندم...وضع مالیم خوب نیس کلی تلاش کردم من نشد که نشددد😭😭حا ...

امیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم،

برای کنکور حضرت زهرا چکار کنه یا امام علی، برای کنکور تلاش کردن میخاد نمیدونم این چه مدلیه، یارو م ...

تو مگه بودی تلاشمو ندیدی؟من از کلاس نهم روزی دوازده تا پونز ه ساعت درس خوندم دوبرابر قد خودم کتاب تست زدم،چی میگی تو

برای کنکور حضرت زهرا چکار کنه یا امام علی، برای کنکور تلاش کردن میخاد نمیدونم این چه مدلیه، یارو م ...

خاهشا حرف مفت نزنید رتبش بالاس 

و اینکه آنقدر مافیا کنکور زیاده و کنکور شده برا دهک های بالا که یکی خودشو جررر بده هم قبول نمیشه

الان فقط اونایی که ننه بابا پول دار دارن میتونن رشته های تاپ بیارن چون براشون خرج میشه...

اگه امام علی و حضرت فاطمه برا ما کاری نکنند کی میکنه؟؟

این مسيولین بی پدرو مادرر؟؟