2777
2789

به پولش فکر نکنید

فقط بگید چه موسسه ای باید ثبت نام کنه

چه معلمی بگیره

همینطوری میتونیم سمپاد ثبت نامش کنیم یا معدل و آزمون خاصی میخواد ما تو محیط کوچیک هستیم اینجا سمپاد نداره.

با پول کسی مگ رتبه یک میشه

هوش و استعداد و پشتکار و تلاش مهمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سمپاد که باید از اول دبیرستان آزمون قبول میشد. ولی مدارس خوب رو بررسی کنید تو شهرتون. مدرسه خوب خیلی اثر داره. مشاور خوب تحصیلی هم براش بگیرید. نه لزوما مشاور معروف و گرون، یکی که واقعا سواد مشاوره و همراهی بچه رو داشته باشه.

رتبه یک شدن هوش میخواد اونم خیییلی خیییلی زیاد 

پول تنها کافی نیس

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

کسایی که رتبه یک میشن اکثرا از ابتدایی روشون سرمایه گذاری شده

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
بله‌ قطعاپس رفتن به کلاسا‌ و کتابا‌ چیه پول‌ میخواد دیگه

این فرافکنی ادماست که از وقتی رتبه ها اومده تلاش و پشتکار رتبه های برتر نادیده میگیرن و فقط به داشتن پول بسنده کردن درصورتی ک خیلی از آدما پولدارن ولی به هیچ جا نمیرسن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...