2777
2789
عنوان

کادوی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست
مگه خواهرشوهر هم اصلا باید طلا بده؟ من همینجوری دلم میخواد بدم. طلارم یکی دوبار بیشتر ننداختم

طلا گرون تر میخواد بشه نده به جاش پول بده

حیفه انگشترت

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم برا خواهر شوهرت سوخت اون از طلای دستش به این گرونی گذشت ببین چقدر ادم خوش قلبی بوده بعد شما میپر ...

من اون خواهرشوهره هستم 🙃

فقط نمیدونستم بایدفروخت نو خریدداد یانه. گفتم بپرسم

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

پس دست دوم بدن؟اونم سر سفره عقد که تازه عروسه؟ارزش خودتون رو بخاطر طلا اینقدر نیارید پایین که حاظر ب ...

زيرلفظي داده  .كلا زيرلفظي رسم مزخرفيه . از ملت طلبكار نباشيدتو اين وضع اقتصادي همينم شكر كنيد

ول كنيد تو اين وضع اقتصادي همينم داده لطف كرده

عزیزم وضع اقتصادی درسته ولی نه دست دومه 

ارزش خودتون رو بخاطر یه طلا اینقدر نیارید پایین 

میتونستن طلای دست دوم رو بفروشن یه چیز نو بخرن 

اینم تازه عروسه 

من اون خواهرشوهره هستم 🙃فقط نمیدونستم بایدفروخت نو خریدداد یانه. گفتم بپرسم

عزیززززززم افرین من بخاطر این گفتم که خواهرشوهر وظیفه ای برا زیر لفظی نداره و وظیفه ی شوهره بعد عروس ناراحت بشه دیگه خیلی قدرنشناسه تازه همینکه طلا بده خودش خیلیه...یه پیشنهاد دارم انگشترو عوض کن دوتا تیکه طلای سبک بگیر یکیشو زیر لفظی بده یکیشم یه مناسبت دیگه

پس دست دوم بدن؟اونم سر سفره عقد که تازه عروسه؟ارزش خودتون رو بخاطر طلا اینقدر نیارید پایین که حاظر ب ...

ضرر میشد تعویض. 

نزدیک بیست و پنج میشه طلا. 

والله من یه کلیپ دیدم داماد زیر لفظی سیصدتومن داد، عروس خوشحال بود😕. 

اینجا مادر جدا طلا میده، خواهرهم جدا طلا میده. 

البته داشتم جونم رو میدادم به داداش

زيرلفظي داده .كلا زيرلفظي رسم مزخرفيه . از ملت طلبكار نباشيدتو اين وضع اقتصادي همينم شكر كنيد

هرچی خوشگل 

طلبکار نیست ادم باید اول برای خودش دوم برای طرف مقابل ارزش قائل باشه 

زیر لفظی یعنی یه چیز باارزش برای جواب 

بله از نظرم رسم خوبی نیست 

ولی اگه خواهر شوهر انگشتر رو بفروشه یه چیز نو بخره شان خودشو میبره بالا 

عزیززززززم افرین من بخاطر این گفتم که خواهرشوهر وظیفه ای برا زیر لفظی نداره و وظیفه ی شوهره بعد عروس ...

ممنون نظردادی 💙

ضرر میشد تعویض. نزدیک بیست و پنج میشه طلا. والله من یه کلیپ دیدم داماد زیر لفظی سیصدتومن داد، عروس خ ...

عزیزم شما خوش قلبی 

ولی هرکسی در حد توانش 

ولی ما دیدیم شوهر زیر لفضی میده 

میتونی انگشتر رو بفروشی دوتا تیکه طلا بگیری اون رو کادو بدی نه زیر لفضی

ضرر میشد تعویض. نزدیک بیست و پنج میشه طلا. والله من یه کلیپ دیدم داماد زیر لفظی سیصدتومن داد، عروس خ ...

عزیزم درسته خیلی داداشتو دوست داری ولی خدای نکرده فردا عروس با این همه خوش قلبی میاد طلبکارم میشه انگشترتو نده همون مامانت میده کافیه بعدا برا داداشت بده حالا یا رو ماشینش یا هدیه عروسی و عقدی چیزی زیر لفظی نیاز نیست شما بدی

هم مادرت زيرلفظي ميده هم شما؟ به نظرم اشتباهه شما هم بدي زياد خوبي كني از همين اول فكر ميكنن جه خبره. تازه لطفت ميشه وظيفه. باز خودداني. خوشبخت باشن

عزیزم درسته خیلی داداشتو دوست داری ولی خدای نکرده فردا عروس با این همه خوش قلبی میاد طلبکارم میشه ان ...

خلاصه یه کادوی عقدباید بدم. چون اینجارسمه خواهراگه متاهل باشه باید کادو بده. منم ازشوهرنمیخوام توقع داشته باشم