عزیزم درسته خیلی داداشتو دوست داری ولی خدای نکرده فردا عروس با این همه خوش قلبی میاد طلبکارم میشه ان ...
منم نظرم همينه بهترين عروس هم باشه ممكنه دور برداره بعدا طلبكار شه ادم بايد حدش رو با عروس و داماد و مادرشوهر اينا نكه داره.. زيرلفظي يه نفر ميده اونم مادرشوهر كافيه ديكه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خلاصه یه کادوی عقدباید بدم. چون اینجارسمه خواهراگه متاهل باشه باید کادو بده. منم ازشوهرنمیخوام توقع ...
اره کادو رو باید بدی ولی زیر لفظی نه....ببین من یه همو داشتم یکم مشکل داشت بعد بابام اومد با خرج خودش عروسی براش گرفت سرویس طلا خرید اجیل و کلی خوراکی پذیرایی گرفت برا خونش که مهمون اومد همه چی باشه خونش لباس گرون برا عروس گرفت حالا مثلا ماها گفتیم عروس از جای کم توقع اوردیم..مامانمم موافق بابام بود گفت ثوابش برامون میمونه اخر سر چند سال بعد با زن و شوهر دعوا کردن زنه تو کوچه کلی فحش به بابا مامانم داد...در این حد قدر نشناس...درصورتی که هیچ ارتباطی هم نداشتیم که دخالتی چیزی باشه که حق داشته باشه برا این میگم ادما عجیب شدن گنده شون نکنیم که بعد همه چی رو بهم بریزن
ناراحت شدم ندارن میخواستم بفروشه واست یکی بهره باید الکی پول اجرت طلا میداد
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍