2777
2789
عنوان

کار بدی کردم به شوهرم گفتم❓

180 بازدید | 15 پست

من از مادرشوهرم فاصله گرفتم خیلی  آدم سمی. دیر به دیر میرم خونشون اون هم بخاطر اینکه زندگیم به فنا نره. 

دو هفته پیش اونجا بودم. امروز زنگ زده با لحن طلبکار، خداشاهده بدون اینکه سلام کنه. 

گفت چرا نیومدی به ما سر بزنی حال مارو بپرسی! 

منم عیییین خودش با لحن سررررد یه سلام گفتم و گفتم وقت نداشتم. 

بعد دیگه دست به سرش کردم، دیدم 3 بار دیگه باز زنگ زد من جواب ندادم، تپش قلب گرفته بودم به شوهرم زنگ زدم گفتم مادرت چیکار داره انقد به من زنگ میزنه؟ 

گفت مگه زنگ زده؟ چی گفته؟ گفتم هیچی گفته بیا حال مارو بپرس و خندیدم. شوهرم گفت باشه. 

شوهرم پشتمه چون میشناستشون. ولی بعدش خیلی پشیمون شدم گفتم. خیلی بد گفتم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالاکه گفتی دیگه کشش نده 

ولی نگی بهتره این مسائلوخودت حلش کن 

اگه نمیری سیاست جواب دادنشم داشته باش بگوخیلی ددست داشتم بیام ولی خیلی کاردارم چشم تواولین فرصت میام بعدهروقت دوست داشتی برو گله شکایتم کردن تواصلن نشنیده بگیرهیچی نگو

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

نه بد نشد اتفاقا خوبه گفتی بهش

ولی سیاست داشته باش لو نده حوصله ی مادرشو نداری خیلی احترام بذار ولی زیرپوستی بپیچون

مثلا اگه آخر هفته دعوتتون کنه بگه بیاید پیشم بگو باشه حتما میایم ولی در اون روز و دقایق آخر میتونی بیوفتی یا مریض بشی و برای طبیعی جلوه دادن حتی قرص هم بذاری زیر زبونت بعد تف کنی

حالاکه گفتی دیگه کشش نده ولی نگی بهتره این مسائلوخودت حلش کن اگه نمیری سیاست جواب دادنشم داشته باش ب ...

این برای مادرشوهر من طی 2 سال جواب نداده. من شمشیر از رو بستم یذره ترسیده

بخاطر نرفتنته متلکاش برو.

نه عزیزم میرم اونجا مثلا میگه پسر من انقددددد از فامیل خاطر خواه داشته،  با وجود اینکه ما راضی نبودیم اومده از غریبه ها زن گرفته. حالا هم دیگه خود داند. 

یا میاد میگه چقدر بچه ای. مادرت نصیحتت نمیکنه اینجور نباشی؟ چرا!؟ چون میگفت پدرت چرا هیچی به پسر من نمیده؟گفتم از زمین به آسمون هیچوقت نباریده، توقع نداشته باشین آسوده تر زندگی میکنین. 

و غیره

نه عزیزم میرم اونجا مثلا میگه پسر من انقددددد از فامیل خاطر خواه داشته، با وجود اینکه ما راضی نبودی ...

وای 

راست میگی ولش کن.مال ماهم همینه فقط به زبون نمیارن.شوهرش میلیاردر بود خرج کفنشو کنار نذاشت.گفت بچه هاش بدن........