2777
2789
عنوان

نامزدم بخاطر پول بابام اومده بود

149 بازدید | 9 پست

بخاطر پول اومده بود ک یچیزی ب اسمش کنیم بعدها از حرفای مادرش د خودش فهمیدم 

یعنی نیتشون پوله کلا از ازدواج ب چیز دیک ای فک نمیکنن 

وقتی دیدن چیزی گیرشون نیومد همش با من بحث میکردن اذیت میکردن خودش ماه ها قهر می‌کرد با من اصلا رفتارشون ضایع بود

حالام درخواست طلاق داده 

مهریم ۳۰ تاست ۲۱۴ تا بود ک ب بهانه بردن سر زندگی از چنگم دراورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوست پولدار داشتم یهو رفت شمال و اومد گفت دارم ازدواج میکنم حالا با کی اینا هستن لب دریا با سوت وایمیسن کسی نره تو اب با اون لب دریا اشنا میشه 

هیچ سنخیتی بین این دو نفر نبود از نظر خانواده شخصیت اداب و رسوم ومالی و... اومد تو خانواده اینا غرق در پول و ویلا و خوش گذرونی و هدیه و همه چی با عروس و . قشنگ معلوم بود ما ک از بیرون میدیدیم هیچ حسی وجود نداره و فقط برا پول اومده 

اونا که جدا شدن کمتر از یک ماه بعد عقد کلا این پروسخ اشنایی تا طلاق کمتره یه سال شد 

ولی ما سه تا دوست صمیمی بودیم وقتی بهش گفتیم قضیه چیه این واقعا ب درد نمیخوره اخه اصلا داد میزد 

ما دو تارو بلاک کرد و قبلش نوشت حسودا گم شن از پیجم بیرون 😁فکر کرد حسودیمون شده نامزد کرده 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نامزدش رئیس جمهور بود که شما حسودی کردین 😂

کلا عشق ازدواج بود بعد از اینا بود ک ازدواج کرد با همه قطع رابطه کرد همون نامزدی دیدی ی عده شوهر میکنن یهو عوض میشن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️