2777
2789
عنوان

میشه به دادم برسین

100 بازدید | 11 پست

من چند بار تاپیک زدم مشکلاتم گفتم بارداری ناخواسته سوم که نبض داشت تو هفته ۶که دلم نیومد سقط گنم الان خیلی قفسه سینم درد میکرد رفتم دکتر گفت از استرس و ناراحتی زیاد دریچه قلبت گشاد شده دارو هم داده فایده نداره به شدت درد داره قفسه سینم یعنی نفس میکشم قلبم از درد میخواد بترکه تو بد موقعیتی گیر کردم نه راه پس دارم نه راه پیش همش میترسم بلایی سرم بیاد هفته دیگه سونو ان تی دارم همش میگم کاش برم بگه قلب بچه ایست کرده میدونم خیلی کارم اشتباههه ولی چکار کنم که دارم از بیسن میرم خودم شوهرم دوتا دخترام

سلام عزیزم،تبریک بابت بارداریتون انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون

یه دکتر میگفت این گشادی دریچه میترال قلب  رو خیلی از خانمها دارن متأسفانه،نگران نباش عزیزم انشالله چیزی نیست،الان استرس داری استرست رو کم کن،همه چیو بسپار به خدا

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم. انشالله خیر باشه عزیزم غصه نخور .اگر برای شما خطر داشته باشه دکتر نامه برای سقط میده

الان یازده هفته هستم الان یه جا دیگه نوبت گرفتم برم اگه دکتر گفت مشکل داره  سقط کنم تا بچه بزرگتر نشده

ممنون عزیزم داغون شدم بخدا خدا کنه بخیر بگذره این بارداری

خدا کریمه ،انشالله هرچه خیره پیش بیاد براتون

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

از یه طرف دلم به حال بچه تو شکمم میسوزه از یه طرف دلم برا خودم میسوزه که قلبم درد میکنه

الهی به حق صاحب الزمان بهترین اتفاق برات پیش بیا خواهری.

اصلا نگران نباش 

اگر خطرناک باشه دکتر تشخیص میده