2777
2789
شما مهندسی برق خوندین؟نظرتون راجب این رشته چیه خوبه؟

من راضیم خدایی ولی بستگی به تلاش خود شخص داره که بعد از درس خوندنش کار مناسب پیدا کنه یا نه ولی رشته برق تلاش کنی ضرر نمکنی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم خدایی ولی بستگی به تلاش خود شخص داره که بعد از درس خوندنش کار مناسب پیدا کنه یا نه ولی رشته ...

برای مهاجرت اقدام کردین؟

چون توی کشورای مثل کانادا و آمریکا رشته های مهندسی رو اگ معدل و رزومه خوبی داشته باشید راحت جدب میکنن

امضا میخوای چیکار 

برای مهاجرت اقدام کردین؟چون توی کشورای مثل کانادا و آمریکا رشته های مهندسی رو اگ معدل و رزومه خوبی د ...

خودم نه چون شرایط کاریم خوبه اینجا ولی مادرم همش پافشاری  میکنه برا مهاجرت ولی آلمان اقدام کنم اگر زبان سطح b2داشته باشم ۶ماهه میشه رفت استرالبا اقدام کنم نهایت ۳ سال ولی فعلا قصد ندارم البته اگر مادرم دست از سرم برداره

میدونی من ب کل جامعه ی پزشکی این اخلاقا رو نسبت ندادم ولی اکثر کسایی ک من دیدم همین جوری بودن و دید ...

من می‌دونم شما چی میگی ...منم با شما موافقم 

اتفاقا  نظر ماها در اصل به نفع پزشکیه...اگه این جایگاه نادرست و گوگولی مگولیشو از دست بده قطعا آدمهای واقعی تری می رن سمتش نه آدمهایی که فقط به با توهم علاقه ی عروسکیشون تقاضای این رشته رو زیاد کردن ...آدمهای واقعی تری که برن سمتش فضای پزشکی سالم تر هم میشه...

ولی خیلیا دوست ندارن اینو بشنون...بقیه معتقدند هر کی کوچکترین انتقادی به جامعه ی پزشکی کنه یا داره فشار می خوره یا حسوده یا ناتوانه یا ....

خلاصه دوست ندارن انتقاد بشنون

بخاطر یک تو مملکت ما از درس همین رشته ها فقط میشه به جایی رسید بقیه کارمندا وضعشون خرابه کلا دیگ فقط ...

پزشک های جدید هم بی پولن اما خب پزشک یعنی دست خدا جایگاهش خیلی بالائه

منم چن روز پیش با یکی اینجا بحثم شد دکتر نبودا ولی میگف پزشکی بهترین رشته دنیاس منم گفتم نه اینجوری نی ینیی تا توونست من و رشتمو کوبوند اصن نمیبخشمش😐😐😐

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

منم با حرفتون کاملا موافقم دقیقا درست هست ، بعضی از خانواده ها هم مقصر هستند که اینها رو انقدر بزرگ کردند و با بچه ی خودشون مقایسه می کنند یا انتظار بی جای پزشکی دارند در صورتی که استعداد و علاقه ی بچه ی چیز دیگس.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

حقیقتا رشته پزشکی واقعا توسط 

جامعه بولد شده..من خودم هیچوقت به این موضوع فکر نکردم که چقدر این رشته بالاست و فلان..اما گاها توجه بیش از اندازه دیگران باعث میشه افراد این حیطه فکر کنند خیلی خاصن..من خودم خیلی معلمی دو همچنان دوست دارم و عاشق دانشجو های فرهنگیانم❤️

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم