درکی که باعث میشه پدر و مادر اول از همه چی زندگی بچه خبر داشته باشند
بچه اونها رو امن بدونه
بچه راحت احساساتش رو بیان می کنه
بچه با اون ها بودنی حالش خوب باشه
نظر بچه و احساساتش برای پدر و مادر مهم باشند
بچه از حرف زدن باهاشون نترسه
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همه چیزا که گفتی درست ولی ای کاش دو طرفه باشه و بچه ها هم پدرو مادرو درک کنن
بااور کنید اگه رابطه دوستی و گوش شنوا و اقتدار داشتن در کنار مهربانی پدر مادر باشه میشه
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
همه چیزا که گفتی درست ولی ای کاش دو طرفه باشه و بچه ها هم پدرو مادرو درک کنن
مثل تربیت گیاه که می بینیم چی باید بریزیم چی زیاد باشه چی نباشه از صاحب اهلش باغبون کتاب اینترنت مطالعه می کنیم برای بچه هم لازمه
مثل تربیت گیاه که می بینیم چی باید بریزیم چی زیاد باشه چی نباشه از صاحب اهلش باغبون کتاب اینترنت مطا ...
دقیقا بله
متاسفانه در جامعه امروزی اصلا به چیزی که بها نمیدن یادگیری تربیت فرزند هست
قبول دارم حرفتون رو ولی هر کس باید ببینه خداوند ازش چی میخواد، در مقابل خطای والدین، فرزند باید صبر کنه و احترام بذاره، تا خداوند خودش راه سعادت رو براش رقم بزنه
حق میدم کاملا درسته ولی الان یک فضایی شده فقط بچه ها از پدرومادر انتظار دارنو فراموش کردن که در قرآن ...
شما اصلا متوجه نشدین من چی گفتم
من حرفم تعادله حرفمن این نیست از اون ور بوم بیفتیم تعادل
رو باید حفظ کرد
بعد بچه ها با نگاه کردن یاد میگیرند
از رفتارمون با همسرمون و با خودشون ،به ما برمیگرده
تعادل و درک و احترام اقتدار
مطالعه کنیم بشناسیم