2777
2789

از کجا باید متوجه بشیم چندنفرن؟

من رشت هستم تصمیم گرفتیم بهشون ی روز نهار مفصل یا اسباب برای اول مهر بدیم هرکدوم که بهتره

هیچییی نمیدونیم

چه کنیمممم

اولش تصمیم داشتیم به فامیلامون شیرینی کاری که کردیم بدیم ولی با حرفا و کاری که کردن دیگه به مادرم گفتم مامان به اینا میدیم ی تشکر خشک و خالی نمیکنن حداقل به بچه های خوب و مهربون بدیم دعاشون پشت سر ما باشه خدا اینارو دوست داره مادرمم موافقت کرد خیلیییی خوشش اومد

چیکار کنیم میشه بچه هارو به غیر از پرورشگاه ببریم نهار مهمونشون کنیم؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موسسه‌های خیریه و نگهداری زیاد هست

بهتره تماس بگیری یا حضوری بری شرایط رو بگن

خیلی جاها قبول نمی‌کنن از بیرون خوراکی وارد اونجا بشه، چون بچه‌ها برنامه غذایی خاص خودشونو دارن و نمیشه هر چیزی بهشون داد، خطرناک هم هست

احتمالا میتونی هماهنگ کنی که هزینه یه وعده خوراکی یا غذاشون رو بدی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فرزنداونجام سوال داشتین بپرس

وای جدییییی

قربونت برم منننننن فدات بشم ممننننننننننن بمیرم برات خوبی دخترررر

چطوریییییییی

ببین بچه ها چی دوست دارن براشون ببریم؟ وسایل کیف کفش غذا چی میخوان به نظرت؟ یا اصلا خودت جای ما بودی چیکار میکردییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

چه کار قشنگی 🥰کاش میتونستم راهنمایی کنم

قربونت برم منننن همین که انرژی و عشق و محبت اومدی تو تاپیک دادی خودش خیلیهههههههه

باید با مدیر اونجا صحبت کنی اول اگه صلاح بدونه بهتون ج + میده

پدرم الان از لحاظ مالی دو سه تا بچه رو پوشش میده با ی مرکز درارتباطه ولی بقیه مراکز نمیدونم