2777
2789

پزشکیو دوس دارم ولی از حرفایی که زده میشه میترسم ،ازینکه واقعا شاید تا یه سنی بی پول بمونم میترسم، دندون فعلا علاقه ای از ته دلم ندارم ،ولی ایندم نسبتا تضمین میشه، دارو هم همینطور، به نظرتون چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون.  چون زودتر ب درامدمیرسی.  دارو سخته برا داروخانه زدن سرمایه خیلی میخاد ک الان حتی ب غیر داروسازا هم مجوز میدن.  پزشکی طولانیه بعد عمومی باید تخصص بگیری.  دندون ۶ساله پذیرشش نسبت ب پزشکی کمتره بازار کارشم بهتره تخصص جراحی هم اگ بگیری خوبه نگرفتی هم ک کار میکنی

عزیزم من خودم پزشکی میخونم

اونموقع که به خودم میگفتن دندون بزن،میگفتم حتما اینا حسمدن نیمخان من برم پزشکی،یا شاید اونا توانایی درساس سنگین رو ندارن من میتونم و ...

ولی الان ک ترم پنجم و هنوز کلی مونده واقعا خسته شدم

هم اتاقی هام دندون هستن و واقعا زندگی براشون راخت تره

نزار بخاطر اسم پزشکی بهترین سالای عمرت فردا بشه

۷ سال درس بخونی اونم نه درس عادی،واقعا سخته و یه جاهایی ادم گریه اش درمیاد،تازع میشی عمومی که درامدی ک میخای رو نداره،دوباره ۲ سال طرح،دوباره درس بخونی واسه کنکور تخصص،حداقل هم۳ ،۴ سال تخصص بخونی،اونم تازه باید معروف بشی،نمیگم پول ندارع ولی خب عمرت هم داره میبره

ببین بستگی داره پزشکی واقعا تلاش زیاد میخواد و بعد مدت زیادی ب درآمد میرسی و خیلیم سنگینه

اما دندون هم درسش راحتتره هم خیلی زود ب درآمد میرسی 

البته پزشکی وقتی تخصص بگیری درآمدت بیشتر از دندون میشه اما خب طول میکشه

دارو هم خوب نیس کلا