2777
2789
عنوان

کیا کورتون میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 36 پست

مامانم و خواهرم پردنیزولون میخورن بخاطر میریضیشون،اسمش پمفیگوسه،،،،،بشدت چاق میکنه و پوکی استخوان میاره،تنها راهش پیاده روی و مصرف زیاده کلسیمه،ولی در هر صورت پف میاره کورتون

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
مامانم و خواهرم پردنیزولون میخورن بخاطر میریضیشون،اسمش پمفیگوسه،،،،،بشدت چاق میکنه و پوکی استخوان می ...

خدابهشون سلامتی بده

پردینیزولون 5 میخورن؟

من اولا پف میکردم

اما انقدر ورزش کردم و رژیممو رعایت کردم و گرمی هم زیاد خوردم که هم پف نمیکنم هم لاغرهم شدم تازه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من کلا از قرص خوشم نمیاد الانم که میخورم مجبوریه بذار ی کم خوب شم دوباره قط میکنم. باور کن ...

انشاالله خوب میشید کورتون سیستم دفاعی بدن رو واقعا ضعیف میکنه

باید خیلی مراقب باشی 

خدابهشون سلامتی بده پردینیزولون 5 میخورن؟ من اولا پف میکردم اما انقدر ورزش کردم و رژیممو رعایت کر ...

مامانم که اوایل ۳۰تا پردنیزولون ۵میخورد،شدت این مریضی زیاده،ولی کم کم شد ۱

خواهرمم پرنیزولون ۱میخوره،۱ دیگه؟درست میگم؟

مامانم که اوایل ۳۰تا پردنیزولون ۵میخورد،شدت این مریضی زیاده،ولی کم کم شد ۱ خواهرمم پرنیزولون ۱می ...

وااای سی تااااا😓 نمیدونستم 30تا ممکنه به یکی پردینیزولون 5 بدن

پردینیزولون 5 میخورم من روزی دوتا

تز 4تا شروع کردم

نمیدونم پردینیزولون 1داریم؟

چقدر خوب 

وااای سی تااااا😓 نمیدونستم 30تا ممکنه به یکی پردینیزولون 5 بدن پردینیزولون 5 میخورم من روزی دوت ...

خیلی بده پمفیگوس،،،،شما چرا کورتون استفاده میکنی؟از خدا برای همه و شما سلامتی میخوام،،،،خیلی سخته،تا میتونی کلسیم مصرف کن،یه نوع قرصی هست مانع پوکی استخوان میشه،به اسم بن ویوا،،،اینو با مشورت دکتر بگیر از تهران،۳تا دونه قرصه باید ماهی یه دونه بخوری،قیمتشم متاسفانه بالاس حدود ۲۳۰تومن،ولی من از ترکیه میخرم ۱۰۰تومن

خیلی بده پمفیگوس،،،،شما چرا کورتون استفاده میکنی؟از خدا برای همه و شما سلامتی میخوام،،،،خیلی سخته،تا ...

ممنونم بخاطر دل مهربون و دعای قشنگت انشاالله خدابه همه سلامتی بده که باارزش خرین نعمته

عزیزم من لوپوس دارم ولی خیلی بهتر شدم

5 ماهه تحت درمانم و قرصم نصف شده

یه جور کلسیم بهم دادن الان دسترسی ندارم بهشون اسمشونو بگم مسافرت هستم

اما اونارو که میخورم دلدرد شدیدی میگیرم واسه همین نمیخورم

قرص جوشان میخورم با قرص کلسیم 500 ناخنام محکمه متوجه میشم که مشکلی ندارم

نمیدونم تستم رو ناخن درسته یانه😆

اینکه علامت ضعیف شدن استخوانم رو ناخن گذاشتم

چون وقتی کلسیم کم میخورم ناخنام خیلی ضعیف میشن