2777
2789

واای توروخدا نخورید خیلی ضرر داده

دخترخاله من واسه همین کورتون نزدیک بود پاهاشو از دست بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای توروخدا نخورید خیلی ضرر داده دخترخاله من واسه همین کورتون نزدیک بود پاهاشو از دست بده

عزیزم بعضیا برای این میخورن که چاق بشن

اما یه عده مجبورن برای کنترل بیماریشون بخورن

من این عده رو میگم که برای مقابله با چاقی و افسردگیش چه راهکاری رو درنظر گرفتن؟

بقچه جونم دختر خاله شما چرا کورتون میخوردن؟ چقدر میخوردن؟

دخترخاله من برای چاقی میخورد دکتر احمقش تجویز کرده بود😐 چقدرشو نمیدونم

استخون پاش سیاه شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم بعضیا برای این میخورن که چاق بشن اما یه عده مجبورن برای کنترل بیماریشون بخورن من این عده رو ...

تا حالا نشنیدم کسی واسه چاقی این دارو رو مصرف کنه.این دارو تنها با تحویز دکتر باید مصرف شه چون عوارض زیادی داره

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

اما اگر مجبوری مصرف کنی خیلیی مواظب باش گلم

عزیزم بعضیا برای این میخورن که چاق بشن اما یه عده مجبورن برای کنترل بیماریشون بخورن من این عده رو ...

من میخورم ولی هیچ.وقت چاق نشدم همینم که هستم.نشنیدم ک کورتون چاق کنه

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
چشم من غذاهای گرمی زیاد میخورم ورزش میکنم تا کورتونم کمتر بشه ممنون بقچه مهربون

خواهش میکنم😙

چشم من غذاهای گرمی زیاد میخورم ورزش میکنم تا کورتونم کمتر بشه ممنون بقچه مهربون

روزی 10 تا بادوم هم بخور 

پوکی استخوان میاره

شمشیر دو لبه هست هم درمان میکنه هم عوارض زیاد داره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد