دخترخاله من واسه همین کورتون نزدیک بود پاهاشو از دست بده
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دخترخاله من برای چاقی میخورد دکتر احمقش تجویز کرده بود😐 چقدرشو نمیدونم
استخون پاش سیاه شد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم بعضیا برای این میخورن که چاق بشن اما یه عده مجبورن برای کنترل بیماریشون بخورن من این عده رو ...
من میخورم ولی هیچ.وقت چاق نشدم همینم که هستم.نشنیدم ک کورتون چاق کنه
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
چشم من غذاهای گرمی زیاد میخورم ورزش میکنم تا کورتونم کمتر بشه ممنون بقچه مهربون
خواهش میکنم😙