2777
2789
عنوان

مادر شوهر وجاری

413 بازدید | 11 پست

سلام امروز دیدمشون رفتن ف ال گیر در حین برگشتن خودمو ب ندونی زدم بعد مادر شوهرم میگه رفتم خیاطی اندازه هامو بگیره ...چون دروغ گفت گفتم بزار خجالت بکشه کدوم پارچه دادی ی چیز چرتی گفت قبلن پارچه دادم 

با جاری رفته فالگیر بعد میگه خیاط رفتم

پنهون کار میکنن تازه انتظار دارن خرید خونمون بهشون نگفتیم باید جواب پس بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه باید به شما جواب پس بدن؟ 

همونطور که شما مجبور نیستی جواب پس بدی 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

خب مگه باید به شما جواب پس بدن؟ همونطور که شما مجبور نیستی جواب پس بدی

نه انصافا و منطقیش اینه که نباید جواب پس بدن .اما مشکل دقیقا همینجاست که خودشون پس چرا واسه هر چیزی توضیح میخوان و کنجکاو هستن و دخالت دارن ؟ !  الان شما میگی مجبور نیستیم جواب بدیم اما خب بعدشم کلی حاشیه و جنجال داره . قیافه میگیرن و اخم و تخم میکنن 

نه انصافا و منطقیش اینه که نباید جواب پس بدن .اما مشکل دقیقا همینجاست که خودشون پس چرا واسه هر چیزی ...

کسی که بخواد حاشیه و جنجال درست کنه در هر صورت کار خودشو میکنه

پس همون بهتر که جواب پس ندید 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

نه انصافا و منطقیش اینه که نباید جواب پس بدن .اما مشکل دقیقا همینجاست که خودشون پس چرا واسه هر چیزی ...

دقیقاا 

تازه نشستع بودم تو ب خانوادت گفتی چرا ب ما نمیگی 

چرا میزاری پسرم از داداشهاش قایم کنه 

در حالی ک زندگیشون همش پنهونکاریه

سلام عزیزم خوبی یه تاپیکی دیدم پستت رو که راجب نیشکر گفته بودی میشه بگی چه اطلاعاتی از شرکت نیشکر دا ...

والا هیچی برا پیشرفت مدرا کار میکنه ن خودش 

چون ی مدت حتی بن نمیدادن 

افتضاحه حقوقش 

بیمه فقط داره