2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید➕خانوم های زرنگ هم بیان لطفا 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 31 پست
ی کلاسور یا کلاستور دیگم باید بگیری که الان میگم برای چی تو وقتی تست میزنی ی سریا رو اشتباه میزنی و ...

من هیچ کتابی ندارم 

23سالمه 

یعنی کتاب درسی هامو که انداختم دور 

کتاب اموزشی هامم برا کنکور 1400هستن 

فیلمی که چهار ساعته تو اگه با سرعت دو برابر یا یک و نیم برابر نگا کنی کمتر تایم میگیره هر وقتم میخوا ...

چیا رو بنویسم ؟ 

برا همه درسا میخوام فیلم ببینم نمیدونم دفتر چند برگ بردارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم کلاستور ولی دفتر به نظرم مرتب تر میشه خیلی طول نمیبره ایجوری کند پیش نمیرم دفتر چند برگ بردارم ...

گوشیم خوبه اگه میخوای دفتر بگیری بستگی داره خودت چقدر میخوای بنویسی خطت چجوریه ولی ۱٠٠ برگ بگیر اگه کم اومد بازم ی دفتر دیگه بگیر اگه الان ی چهل برگم داری خوبه فلا تو همون بنویس بعدش برو ی دفتر دیگه بخر خیلی به این چیزا اهمیت نده 

گوشیم خوبه اگه میخوای دفتر بگیری بستگی داره خودت چقدر میخوای بنویسی خطت چجوریه ولی ۱٠٠ برگ بگیر اگه ...

میخوای همه چیزم مرتب باشه 

چهارتا صد برگ میگیرم برا تخصصی ها 

نمیدونم چند برگ بگیرم برا عربی و زبان 

راستی کلی هم برگه اچار دارم

چیا رو بنویسم ؟ برا همه درسا میخوام فیلم ببینم نمیدونم دفتر چند برگ بردارم

اون تستایی که تو فیلمه حس میکنی نکته داشت و مهم بود ی جاهایی خست استاده میاد مثلا ی فرمول میگه سه تا تست مثل هم از همون فرموله حل میکنه تو فقط ی تستشو بنویس که فقط بفهمی چجوری حل میشه و اون نکته هایی که میگه هم بنویس به صورت خلاصه مثلا قرار نیست کل اون قسمت درسناله رو واو به واو بنویسی جثری که خودت میفهمی بنویس

میخوای همه چیزم مرتب باشه چهارتا صد برگ میگیرم برا تخصصی ها نمیدونم چند برگ بگیرم برا عربی و زبان را ...

خب اون برگه اچارایی که پاری پوشه بگیر برای هر درس ی پوشه بعد مینویسی بکن تو پوشه محصوص خر درس زبان و عربی تو خود کتاب بنویس زبان دفتر چهل برگ خوبه اگه بخوای بخری زیادم هست

خب اون برگه اچارایی که پاری پوشه بگیر برای هر درس ی پوشه بعد مینویسی بکن تو پوشه محصوص خر درس زبان و ...

اصلن کتاب درسی ها رو ندارم انداخمشون دور 

نصشون کنم یا کامل بزارم برگه اچار ها رو

میشه یه نیم ساعت دیگه دوباره ریپلای کنی
جوابتو دارم ها ولی الان توانایی جواب دادن ندارم

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)