2777
2789

چقدر پول میخواد وکیل

بابام نفقه نمیده 

تغذیه درست نداریم

هیچ پولی خرجمون نمیکنه

مامانمو در حد مشت و و سیلی فقط کتک زده 

فقط میره فوتبال و تنهامون میذاره 

کلا فراموشمون کرده 

بددهنه

شرایط طلاق چیههه که مامانم طلاق بگیره بابام روانیه میگه طلاقت نمیدم روانیهههه روانییی

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من وکیلم کدوم شهرین؟

سردشت آذربایجان غربی

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها من زنجانم

چقدر پول لازمه برای اینکه مامانم طلاق لگیرهدچقدر پول میخواو؟

چقدر پول لازمه برای اینکه مامانم طلاق لگیرهدچقدر پول میخواو؟

اگه بخوای کل پرونده هاش بدی به یه وکیل۷۰ تومن اینا

ولی اگه بخوای فقط برا دادخواستاش بنویس خودت بری جلسات زیاد نمیشه هر دادخواست کمتر از یه تومن

اگه بخوای کل پرونده هاش بدی به یه وکیل۷۰ تومن ایناولی اگه بخوای فقط برا دادخواستاش بنویس خودت بری جل ...

اوهه ما انقدر پول نداریم😢

شرایط طلاق رو داره مامانم؟ 

دو سه تا از تاپیکاتو خوندم شرایطط مث من بود

چیکارر کنیم😭😭😭

خواستی بیا من مشاوره بدم دادخواستاش بنویسم دیگ وکیل نگیره هرچی لازم میگم برا جلسات..اره یکیش همین کت ...

مرسی ممنونم از شما 💝💖

هر جور شده پول جور کن وکیل بگیردادگاه بره مادرت روانش داغون میشه

دقیقا میخوام اینکارو بکنم 

تنها کسی که درکم کرد شما بودید

سلام 

من تاپیک اخرتون تون در رابطه با مشکل تون یعنی افسردگی رو خوندم 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4