2777
2789

۲۰ ۳۰ تومن اول باید بدی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ميخوايي از معايبشم بگم؟

بله،من یه خانم‌خانه دارم که بچه‌کوچیک دارم ۲۶سالمه میخوام‌ دستم‌نوجیب خودم باشه بین ناخنکاری و خیاطی و چنین مشاغلی موندم دارم تحقیق میکنم ببینم کدومش بیشتر به دردم میخوره،ممنون میشم‌اگه کمکم کنی تو‌این مسئله

برای یادگیری؟یا خرید وسایل

وسایلش ک نزدیک ۲۰ ۳۰ تومن هست 

پارسال یکی از آشناهامون گرفت البته اون رفت از بالاشهر گرفت شاید یذره پایین تر باشه

برای آموزش هم نزدیک ۱۰ تومان باید بدی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بله،من یه خانم‌خانه دارم که بچه‌کوچیک دارم ۲۶سالمه میخوام‌ دستم‌نوجیب خودم باشه بین ناخنکاری و خیاطی ...

حرفم جنبه مذهبي داره عزيزم. بزرگترين و اساسي ترين عيب ناخن كاري اينه كه درامدش حلال نيست. 

و مال حلال خيلي تاثير داره تو زندگي. حتي خودتم ميتوني بري پرس و جو كني. 

واسه همين من نظرم لاين هاي ديگس. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حرفم جنبه مذهبي داره عزيزم. بزرگترين و اساسي ترين عيب ناخن كاري اينه كه درامدش حلال نيست. و مال حلال ...

آهاااان ازاون جهت،عه‌خب‌من به این قضیه دقت نکرده بودم بله درست میگید

مرسی جانم ازوقتی که گذاشتی

قادان الم

ناخن کاری درآمد خوبی داره ولی ممکنه منسوخ بشه چندسال دیگه با یه روش جدید 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حرفم جنبه مذهبي داره عزيزم. بزرگترين و اساسي ترين عيب ناخن كاري اينه كه درامدش حلال نيست. و مال حلال ...

از چ نظر ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1