2777
2789

دستم زخم  کوچک شده آب میخوره بهش خیلی درد می‌کنه به شوهرم گفتم دستکش بخر تا ظرف ها رو بشورم زیادن آب میخوره دستم خیلی درد می‌کنه.میگه نه بابا چه لوس بازیا میگم مگه ارزش من تو این خونه قد یه دستکش نیست .جلو بچه ها میخنده میگه نه تو ارزشی ندارد تو جان خونه باباته منم میرم زن دوم میگیرم.

خیلی به شوخی این حرفو زده .

منم گفتم برو بگیر ببین با یکی از تو سر تر ازدواج میکنم. اصلا قلبم شکست.

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پررو شدن مردا

شوهر منم به شوخی میگه منم میگم خر تر من پیدا نمیشه زن تو عوضی بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میدونی ما زنا که قانعیم تقصیر خودمونه 

آنقدر قناعت کردی از همون اول نگفتی ماشین ظرفشویی میخوام یا حداقل با دستکش نشستی الان عادت نداره فکر میکنه این کارا لوس بازیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بابا شوخی میکنه چقد شما خانوما زود ناراحت میشید

چه جالب شما حساسی نیستی؟

حالا شما که آقایی طرفت برگرده بگه اندازه دستکش ارزش نداری ،منم میرم با یکی بهتر از تو بعد هر هر بخنده بهت بر نمیخوره؟!

بابا شوخی میکنه چقد شما خانوما زود ناراحت میشید

اگه ما خانومام به شوووخی بگیم میخوایم طلاق بگیریم زن یه مرد پولدار بشیم چطور؟اون وقتم شوخی محسوب میشه یا نه میشه خیانت 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
برا دستکش التماس میکنی؟دستکشششش؟مگه نمیخریدی قبلا؟وقتی نکردی تا حالا معلومه الانم بت نمیبینه خودت کر ...

آره قناعت ادمو بی ارزش میکنه

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان