2777
2789
عنوان

خانم هایی ک بوتاکس کردن

73 بازدید | 13 پست

دوس داشتم بوتاکس پیشونی و بوتاکس چشم گربه ای بزنم ولی دودلم برای بوتاکس پیشونی زود نیست؟ اگه بزنم دیگه تا آخر عمر باید هر 6ماه یا ی سال بزنم میترسم عوارض داشته باشه. از طرفی هم میگن اگه از الان نزنم پیشگیری نمیشه. 

دوستانی ک بوتاکس پیشونی زدن باعث افتادگی ابرو یا پلک نشده؟ 

افتادگی چرا؟من این بار بعد چهارده ماه زدماصلا هم بد و افتاده نبود پیشونیم

اگه مرتب نزنی مشکل پیش نمیاد؟

مثلا امسال بزنی بعد نزنی تا دو سه سال دیگ؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتادگی چرا؟من این بار بعد چهارده ماه زدماصلا هم بد و افتاده نبود پیشونیم

بعضیا گفتن بعد بوتاکس پیشونی ابرو افتاده شده البته شاید دکترشون خوب نبوده.

چن ساله میزنی عوارض نداره تا آخر عمر بزنیم؟ 

شاید دکترت خوب نبوده. علتش چی بود

نه اتفاقا دکترم هم خوب بود به همه میگفتم برا کار زیبایی پیش دکتر خوب برید

دیگه از عوارضش هست برا بعضیا اینطور میشه

دوستم برا بار ششم پیش همین دکتر زده هیچ مشکلی براش پیش نیومد

نه اتفاقا دکترم هم خوب بود به همه میگفتم برا کار زیبایی پیش دکتر خوب بریددیگه از عوارضش هست برا بعضی ...

من بوتاکس زدم منشی میگفت اگه بد بخوابم یا رعایت نکنم مراقبت هارو ممکنه بوتاکس بد شه 

چند سالته؟من زدم نکروز داد پلکم افتاد،ولی ی بار دیگه زده بودم خیلی خوب شده بود،ریسک داره دیگه

30 سالمه. شاید جای خوب نزدی یا بوتاکس برند خوبی نبوده ممکنه؟؟

ی دلم میگه برم 4ملیون بدم کرم لیفت بگیرم بزنم نرم بوتاکس کنم

30 سالمه. شاید جای خوب نزدی یا بوتاکس برند خوبی نبوده ممکنه؟؟ی دلم میگه برم 4ملیون بدم کرم لیفت بگیر ...

۳۰ زوده به نظرم اگه خطهات زیاد نیست،چرا دفعه قبل هم پیش همین دکتر زده بودم،بوتاکسه هم مصپورت بود

تو چه قشنگی😍...

۳۰ زوده به نظرم اگه خطهات زیاد نیست،چرا دفعه قبل هم پیش همین دکتر زده بودم،بوتاکسه هم مصپورت بود

شاید خودت رعایت نکردی مراقبت های بعدش رو. ممکنه از این باشه