2777
2789
عنوان

❌خونمون جنگ جهانی راه افتاده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 83 پست
عزیزم ترکا رسمشونه، اجیل میزاریم

ترک کجایید؟

ما اصلا آجیل نمیزاریم .

شما یه مجلس باید بگیرید دیگه یا عقد یا بله برون .

اینو مفصل بگیرید .عقد رو محضری

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خرید میوه و شیرینی که به عهده ی خانواده داماد هست و شام به عهده شما بعد همیشه برام سوال بوده بیست نفر که خیلی خیلی کمه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ترکم نداریم ک

ترک ها اجیل میرارن.ولی وقتی وسعشون نمیرسه و تعدادزباده نزارن.ایه قران که نیست

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

پدرو مادرت چی میگن ؟

مامان و بابام هم میگن خب شما که اونروز عقد میکنید بگو محضر بگیره هرچند نفر میخوان دعوت کنن، پذیراییشو ما می کنیم

ایشون انتظار داره بدون احتساب خوذشون ۳٠ نفر مهمون بیاره. 

خونه ما پذیراییش کلا ۵٠ نفر جا میشن، حتی بیشتر جا میشد هم دعوت نمکردیم، بله برون فقط برای بزرگترا هستش، نه اینکه نوه نتیجه هم بیان

بستگی داره رسم طرفین چه شکلیه..

ما هم خیلیا رو دعوت میکنیم..

ولی دیگه عقد رو محضری و ساده بگیرید

اما خب باید با مشورت کردن بزرگترها تصمیم نهایی گرفته بشه تا این طور بحث ها پیش نیاد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چه چیزا! والا ما بله برونو فقط در حد عمه و عمو و دایی و خاله دعوت کردیم ، ولی شما مثل اینکه به قول خودتون باید تو خانه عقد یا یه تالار کوچیک تدارک ببینین ، یسری تالارا هستن مخصوص تولد و جشنای کوچیکن... بعد ما فقط شیرینی و میوه و چایی و کیک تدارک دیدیم، همین

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

اینهمه حرف زده یک عده اومدن فقط گیر دادن به اجیل😐دست بکشین اصل مطلبو بگیرین

کل مطلب مسخره است 

۲۰ نفر ادم چقدره که مگه جنگ بشه 🙄🙄 

این خودش میگ اجیل رسممونه از این دست نمیکشه 

خوانواده داماد میگن رسمه ۳۰ نفد بیاریم اونا چجوری دست بکشن

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...