2777
2789
عنوان

كيا از امپول ميترسن؟😐😑

1647 بازدید | 23 پست

بچها من بيست و دوسالمه ازدواج كردم زايمان طبيعي هم كردم يه بچه هم دارم ولي با اين اوصاف از امبول به شددددت ميترسم يعني ميدونم درد نداره هاا ولي هر بار تا مرز سكته پيش ميرم😐

من نمیدونم بدم میاد یا میترسم .. با سرم مشکلی ندارم ولی از امپول متنفرم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منننننننننننننننننن😩😭😭😭😭

همیشه ابرو خودمو میبرم انقد کولی بازی درمیارم

😭😭😭😭😭

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

من 

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

من بچگی توهم میزدم وقتی آمپول میزنم مثه تام و جری میشم آبکش😖

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

دفعه قبلی رفتم امپول بزنم.

هنوز تزریق نکرده من میگفتم آی😂😂😂😂😂

ی بار دیگه هم همینکه خواست تزریق کنه امپولو گفتم میخواااام نفس بکشم😂😂😂

زنه خندش گرفت😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

من که الان سال هاست درحال مرگم باشمااا نمیزنم اصن تپش قلب میگیرم ازترس 😩😩😩

بچه بودم خوابوندنم امپول بزنم پاشدم بدون کفش دوییدم بیرون 😊😊یبارم پنجم دبستان زدم انگارفلج بودم تاخونه بغلم کردن😄😄

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡