2777
2789

الان پسرا و دخترا از سن کم رابطه دارن همه پسرا دلشون پیش اکسشونه خصوصا دهه هشتادی ها  وافعا سخته بخوای عشق اول کسی باشی من ۱۹ سالمه و فکر می‌کنم برای من غیر ممکنه

داداشم ۱۶ سالشه میگه از هر ده تا رفیقام ۷ نفرشون عاشق دختر بودن کلی کادو براش خریدن ولی جدا شدن به هر دلیلی اینام هر شب مست میکنن گریه و زاری فک کن اینا ۱۶ سالشونه همش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه ها همیشه همین بوده عشق اول بی معنیه به مخض شروع فعالیت هورمون آدم ها از جنس مخالف خوششون میاد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بله بخاطر

تربیت نادرست والدین 

افکاری به عنوان روشنفکری

استفاده نادرست از فضای مجازی 

و در نهایت مهمترین مسئله جامعه نادرست 

باعث میشه بچها به حای اینکه به فکر آینده خودشون باشن از بچگی رو به این مسخره بازیا میارن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
خیلی سخت و دردناکه با هر کی بری تو رابطه دلش با قبلیه پسرام سریع جایگزین میکنن محبت میکنن جوری که اص ...

من برام پیش اومد 

با من اومد برا فراموشیع طرف ولی انقد قشنگ نقش بازی کرد گف عاشقتم فلان در آخر گف ده برابر حس تو ب من رو من ب اون اکسم داشتم 

یعنی هاع دلم میسوزه برا خودم 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙