2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم سال دیگه دارم ازالان دارم رشته هارو تخقیق میکنم بجای درس خوندن 😂😂

من سر انتخاب رشته3ماه تحقیق کردم دیشب داداشم میگف فک کنم میخای از امسال برای کنکور تحقیق کنی😂

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

وای منم سال دیگه دارم ازالان دارم رشته هارو تخقیق میکنم بجای درس خوندن 😂😂

منم 

اخه بغیر کامپیوترم ب چیز دیگه ای علاقه ندارم

درسم ایشالا از اول مهر شروع میکنیم دیگه🤣🤣🤣

شما نهایا یازدهمو خوب دادی

‌‌‌

من ترم ۵ مهندسی کامپیوترم عزیزم

ببین این رشته واقعا ریاضیات حجیم و زیادی داره و سخت،باااید به ریاضی علاقه داشته باشی

همینطور دروسی که مربوط به کامپیوتر هست خیلی چالش برانگیز هستند و به هیچ عنوان آسون نیستند یعنی یا سخته یا متوسط!

از لحاظ مهارت و یادگیری هم خودت حتمااا باید خارج از دانشگاه خیلییی وقت بزاری و اصلا یه دنیای بزرگیه واسه خودش که از همون اول باید بدونی توی کدوم شاخه میخوای قوی بشی!

بازار کارشم خوبه چون دنیا به سمت تکنولوژی میره و الان هر ارگانی هم بری به مهندس کامپیوتر نیاز دارند

هم میتونی استخدام بشی داخل شرکت و ادارات دولتی،هم به یه حدی که رسیدی میتونی تدریس کنی و از همه مهم تر بصورت فریلنسر پروژه بگیری و درآمد عالی داشته باشی

کسی هم که میگه کار نیست الکی میگه

همهههه چی بستگی به عرضه خودت داره

مدرک دانشگاه توی این رشته اصلااا مهم نیست و فقط بخاطر حقوقشه، چیزی که حتی واسه مهاجرت هم مهمه فقط و فقط یک رزومه ی قوی با دانش و مهارت بالای خودت هست 

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم