2777
2789
بابا خانما طفلیا میرن برمیگردن میگه شوهر من فکر میکنی گوش میده فلان میکنه بعد برمیگردن از همین برخلا ...

خب درخواستو قبول نکنی که مشکلی پیش نمیاد ، فقط اینجا باید باهم باشیم که اگه یه نر عوضی اومد و حرف بی ربط زد بریزیم سرش

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

حرفتو قبول دارم ولی عزیزم کی میتونه ثابت کنه تاپیک های من فیکه یا واقعیه؟؟ اقا من کلی تاپیک دارم میت ...

من میگم 

اگه اون کسی که داره از شوهرش گله میکنه 

حرفش راست باشه 

بعدا بر علیه خودش استفاده بشه 

خب ناراحت میشه 

اصلا بر فرض مثال همه جا طرف فیک باشه 

اینجا بحث بحث نهاد خانوادس 

اینجا فیک بودن یعنی بی وجدانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اشکال نداره اون تاپیک اونه مال اونه حق اونه اینکه بیاد تو تاپیک یه مرد اینارو بگه تو ذهن من نمیر ...

منم حق میدم ،خانمها نباید تو تاپیکشون شرکت کنن ، وقتی چترباز شرکت نکنند اونام میرم پی کارشون

خب درخواستو قبول نکنی که مشکلی پیش نمیاد ، فقط اینجا باید باهم باشیم که اگه یه نر عوضی اومد و حرف بی ...

آره اتفاقا تو یکی از تاپیکاش همین شد 

همه اینکارارو تو تاپیکاش میکنه 

براهمین زورم میاد 

بعدم جالبه درخواست میده به من میگه میخوام توجیه کنم 

فک کرده من احمقم 

خب درخواستو قبول نکنی که مشکلی پیش نمیاد ، فقط اینجا باید باهم باشیم که اگه یه نر عوضی اومد و حرف بی ...

منم همینو میگم

وجهه خودمونو پیش ادمای زن ستیز چه زن چه مرد نباید خراب کنیم 

منم خیلی اوقات دلم میخواد حرف بزنم ولی پشیمون میشم حتی دوست ندارم تلفنی با دوست هام حرف بزنم. هر چی ...

آخه یه وقتایی واقعا فشار میاد به آدم ، حس انفجار داری تو مغزت ، تحمل نداری باید بیرون ریزی داشته باشی ، منم خودم اینجا کم میگم کمتر شکایت میکنم بیشتر نظر میدم یا میخونم

منم حق میدم ،خانمها نباید تو تاپیکشون شرکت کنن ، وقتی چترباز شرکت نکنند اونام میرم پی کارشون

خانما مهربونن 

تا یه کلمه میگه متاهلا خوشبختن 

خانما :نه بابا بدبختن نه بابا فلانن نه بابا ....

بابا برین ببینین اصلا دارین به کی نظر میدین 

به چی دارین نظر میدین 

بابا برای حرف زدن ارزش قائل شین فضا مجازیه خودتون که مجازی نیستید خداراشکر 

آخه یه وقتایی واقعا فشار میاد به آدم ، حس انفجار داری تو مغزت ، تحمل نداری باید بیرون ریزی داشته باش ...

من یه وقت هایی که خیلی حالم بد میشه به خودم میگم به یه خاطره خوب فکر کن. بعد هی تو ذهنم بهش شاخ و برگ میدم و توش غرق میشم. با خودم میگم اون افکار مسخره برن گم شن مهم همون خاطره است. گاهی جواب میده بهتر میشم

آره اتفاقا تو یکی از تاپیکاش همین شد همه اینکارارو تو تاپیکاش میکنه براهمین زورم میاد بعدم جالبه درخ ...

اره یکیشون بود می‌گفت بیا اونجا توضیح بدم ابله فکر میکنه همه مثل خودش خرن ((دور از جون )), البته بعضی ها زود گول میخورن و میرن

بله حالا تو چرا اینقد حرص و جوش میخوری هرکسی ب کردارش

دلیل حرص و جوش خوردن بنده اینه که من نمیتونم ساکت بشینم ببینم یه نفر داره از احساسات صادقانه بعضیا سواستفاده میکنه 

اگه امروز از بقیه سواستفاده شه فردا از خودم میشه 

اره یکیشون بود می‌گفت بیا اونجا توضیح بدم ابله فکر میکنه همه مثل خودش خرن ((دور از جون )), البته بعض ...

بابا من میگم اصلا درسته طرفو نمیبینید 

ولی ببینین اصلا ارزش داره وقت زندگیتونو دارین میزارین

همین کاربر خانمایی که تازه طلاق گرفتن و میخوان دوباره ازدواج کنن رو مسخره میکنه 

یکی نیست بهش بگه به تو چه ربطی داره 

به تو چه ربطی داره یه دختر کراش زده که برمیگردی میگی تاوقتی این دخترا هستن چرا من بیفتم دنبال دختر اون بیفته دنبال من 

زندگیشونه آقا به من و تو و بقیه چه 

خانما مهربونن تا یه کلمه میگه متاهلا خوشبختن خانما :نه بابا بدبختن نه بابا فلانن نه بابا ....بابا بر ...

آخه اره گفتی چند روز پیش یکی تاپیک خیانت گذاشته بود راهکار میخواست ، هر کس نظری داد بعد یه نر اومده بود لا بلای  نظرات می‌گفت حق داره بد بخت با این پوشش زنان تو خیابون و... خلاصه چند تا نظر داد بعد درخواست میداد به تک تک خانمها عوضی