2777
2789
من یه وقت هایی که خیلی حالم بد میشه به خودم میگم به یه خاطره خوب فکر کن. بعد هی تو ذهنم بهش شاخ و بر ...

چقدر خوب ، منم ذهنه تصویر سازی دارم ، چه خوب راه حله خوبیه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

آخه اره گفتی چند روز پیش یکی تاپیک خیانت گذاشته بود راهکار میخواست ، هر کس نظری داد بعد یه نر اومده ...

جالبه 

طرف میره با ناموس مردم به ناموس خودش خیانت میکنه 

بعد یکی میاد طرفشو میگیره میگه وضعیت حجاب و پوشش بده 

وضعیت عفت اون آقا چطور بد نیست ؟؟؟

خانم هم دور از جونش اینکارو اگه میکرد همینو میگفتی ؟؟؟؟

میگفتی بخاطر وضعیت عفت شوهرش اینکارو کرده ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه طرف میره با ناموس مردم به ناموس خودش خیانت میکنه بعد یکی میاد طرفشو میگیره میگه وضعیت حجاب و پ ...

نه دیگه همه تیرها بسمت زن پرتاب میشه  ، میگن زن باید همه چیو رعایت کنه اون باید درست رفتار کنه ، مرد نمیتونه خودشو نگه داره ، دست خودش نیست ،نمیدونم غریضش فلان ، و....

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

من میگم اگه اون کسی که داره از شوهرش گله میکنه حرفش راست باشه بعدا بر علیه خودش استفاده بشه خب ناراح ...

عزیزم میتونه راحت بزنه زیرش

هیچ تضمینی اینجا نیس ک واقعی بودن طرف رو ثابت کنه...

ولی کلا موافقم باهات

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

عزیزم میتونه راحت بزنه زیرشهیچ تضمینی اینجا نیس ک واقعی بودن طرف رو ثابت کنه...ولی کلا موافقم باهات

آره گلم 

من کلا میگم چه فیک چه واقعی ما باید جوری رفتار کنیم که کسی حتی به دروغ نتونه ازمون سواستفاده کنه چون اگه یک درصد هم طرف راست بگه روحیه خودش بهم میریزه 🥰