2777
2789

قبل از اینکه تو تاپیکای @hosein2211‍ 

نظر بدین برین تاپیکای قبلش ببینین چخبره 

این اقا اول میگن متاهلی خوبه و فلان بعد که حرف میزنید از همون به عنوان مدرک استفاده میکنه که متاهلی فلانه ازدواج فلانه دخترا فلانن اینم نمونش 

مگه زندگی الکیه همین یکی تاپیک بزنه سریع بعضیاتون همه زندگیتونو واسشون میریزین رو دایره 

والا بخدا زندگی یه حریم خصوصی داره 

حریم خصوصی زندگیتون رو نگه نمیدارین احترام بقیه خانمای متاهل نی نی سایت رو نگه دارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فرض مثال اگه اطلاعات زندگی کسی رو بدونه چکار میکنه؟ 

منظورم اینه سو استفاده میکنه؟ یا کلی میگید به کسی نگید

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

چه قدر آدم باید خدا زده باشه که به کاربرای مرد سایت دل ببنده یا باهاشون تو خصوصی صحبت کنه!!!

الان خداوکیلی برو فقط به عنوان تاپیکاش نگاه کن !!

حتی عنوانشونم تناقض داره 

اونوقت خانمای نی نی سایتی فقط بعضیاشون میخوان بگن ماهم هستیم 

ماهم نظر دادیم 

آقااا مارم ببینید 

خب فرض مثال اگه اطلاعات زندگی کسی رو بدونه چکار میکنه؟ منظورم اینه سو استفاده میکنه؟ یا کلی میگید به ...

بابا خانما طفلیا میرن برمیگردن میگه شوهر من فکر میکنی گوش میده فلان میکنه 

بعد برمیگردن از همین برخلافش استفاده میکنن 

بعد درخواست میدن چرا ???چون فکر میکنن خانما کشته مردشونن 

من چندبار دیگه باید این نکته رو بگم بابا بخدا اینجا جای یه سری مسائل خصوصیتون نیست مخصوصا بخاطر اینک ...

حرفتو قبول دارم 

ولی عزیزم کی میتونه ثابت کنه تاپیک های من فیکه یا واقعیه؟؟ اقا من کلی تاپیک دارم میتونم ادعا کنم صدتا یکیشم واقعی درباره خودم نیس واقعا..اونوقت یه مشت اسکل میان از تاپیک ها برعلیه کاربرها استفاده میکنن😂👌

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

همین که اینجا تاپیک بزنی و دردودل کنی یعنی دیگه حریم خصوصی نداری، فرقی نداره کی برات کامنت میذاره.

بعضی وقتا دل آدم میگیره ، دسترسی به کسی نداری میای اینجا درد دل کنی، قبول دارم منم ولی تا بیاد یکیو ببینی غم باد میگیری خب

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

همین که اینجا تاپیک بزنی و دردودل کنی یعنی دیگه حریم خصوصی نداری، فرقی نداره کی برات کامنت میذاره.

آخه من نمیدونم چرا یه خانم 

تو تاپیک مربوط به یه مرد 

باید بگه آره بابا شوهر منم فلانه فلانه فلانه همه متاهلا بدبختن 

ای بابا 

اونوقتم میگید بچه ها چرا اینجور شدن 

شما به عنوان بزرگتر نمیدونین زندگی خصوصی حریم داره 

من حتی به کاربرایی که نظرات عادی هم دادن گفتم این چجور ادمیه

بعضی وقتا دل آدم میگیره ، دسترسی به کسی نداری میای اینجا درد دل کنی، قبول دارم منم ولی تا بیاد یکیو ...

اون اشکال نداره 

اون تاپیک اونه مال اونه حق اونه 

اینکه بیاد تو تاپیک یه مرد اینارو بگه تو ذهن من نمیره

بعضی وقتا دل آدم میگیره ، دسترسی به کسی نداری میای اینجا درد دل کنی، قبول دارم منم ولی تا بیاد یکیو ...

منم خیلی اوقات دلم میخواد حرف بزنم ولی پشیمون میشم حتی دوست ندارم تلفنی با دوست هام حرف بزنم. هر چی کمتر حرف بزنی و ازت بدونن حس امنیت بیشتری داری