عاشق_موسیقی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2273 عنوان دهمی های عزیز اندر احوالاتتون چطوره❓🌱✨ 41 بازدید | 6 پست چقدر پیشخوانی کردین؟ذوقتون برای رشته جدید و مسیر جدید چطوره؟مدرسه جدید دوستای جدید؟منکه خواهرم یکم بخاطر قبول نشدن تو تیزهوشان ناراحته ولی میدونم خیلی ذوق داره😍 -حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️ امروز | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4667 حس خاصی ندارم راستش یکم بخاطر روز اول مدرسه نمیدونم چیکار کنم چون هیچکس از همکلاسیام نیستن تو مدرسه جدیدی ک میرم 🦧
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 21960 دلم تنگ شدد😿 یادش بخیر شیفت عصر بودرفتیم اسپند دود کردن برمون..کلاس ۱۰۱ و خاطراتش😿💔خیلی ناراحتم امسال اولین سالیه که مدرسه نمیرم🚶♀️خوشبحالتون. چیزی که عوض داره ، گله نداره !
عاشق_موسیقی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2273 حس خاصی ندارم راستش یکم بخاطر روز اول مدرسه نمیدونم چیکار کنم چون هیچکس از همکلاسیام نیستن تو مدرسه ... حتما دوستای خوبی پیدا میکنی ولی بهتره وابسته نشی تو این ۳سال -حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4667 حتما دوستای خوبی پیدا میکنی ولی بهتره وابسته نشی تو این ۳سال نه بابا من هیچوقت به دوست وابسته نمیشم چون به این درک رسیدم دوست و رفیق برا آدم نمیمونه😂اون حس غربت خیلی کم آزاردهنده ست برام
عاشق_موسیقی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 2273 دلم تنگ شدد😿 یادش بخیر شیفت عصر بودرفتیم اسپند دود کردن برمون..کلاس ۱۰۱ و خاطراتش😿💔خیلی ناراحتم ا ... منم چندسالی هست ک نمیرم و لحظه به لحظه درحسرت اون روزام حسرت روزایی ک به هرقیمتی نمیشه مثل اون روز کنار هم جمع بشیم -حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 21960 منم چندسالی هست ک نمیرم و لحظه به لحظه درحسرت اون روزام حسرت روزایی ک به هرقیمتی نمیشه مثل اون روز ک ... اره منم دلم پر از غصه س..دلتنگ اون روزامکلاس ما خیلی خوب بود ((: .. چیزی که عوض داره ، گله نداره !