2777
2789

از شهرستان میخوایم بیایم خونه اجاره کنیم از هیچکدوم شناختی نداریم 

از لحاظ امکانات و دنج بودن و ... 

کدومش خوبه

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

معلومه 

صد در صد اندیشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اندیشه فاز سه چهار پنج 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زندگی نکردم اما یکی از فامیلامون والان اسلامشهر زندگی میکنه زیاد رفتم خونشون اصلا خوشم نمیاد از اونجا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
با پونصد تومن میتونیم فاز چهار و پنج خونه رهن کنیم ؟ بدون اجاره؟

تو فاز یک واحد کوچیک میتونی اجاره کنی

ولی فاز سه چهار نه 

مگه اینک کوچیک باشه تو مجتمع های قدیمی 

خونه های نوساز گرون تره .ما یه خونمون رو دادیم دست مستجر

پارسال ۷۰۰ پیش سه اجاره ۱۲۰ متره 

امسال که قطعا گرون تر هم میشه

تو فاز یک واحد کوچیک میتونی اجاره کنیولی فاز سه چهار نه مگه اینک کوچیک باشه تو مجتمع های قدیمی خونه ...

ممنون عزیزم جواب دادی 

من شوهرم نظامیه تو کلانتریه یه چند سال مجبوریم اجاره نشین باشیم بعدش میریم خونه سازمانی ولی همه میگن فاز یک خیلی شلوغه 

به قول شما میگردیم حالا اشکالی هم نداره یکم هم قدیمی باشه 

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

ممنون عزیزم جواب دادی من شوهرم نظامیه تو کلانتریه یه چند سال مجبوریم اجاره نشین باشیم بعدش میریم خون ...

اره فاز یک خیلی شلوغه 

خلوتش فاز چهار پنجه 

که اکثرا مجتمع هستن ولی خوبن امنن همه نگهبان دارن

ولی خب ارزون هاش همون سمت فاز یکه