2777
2789
عنوان

مارمولک اومد خونمون

115 بازدید | 17 پست

بعد خیلی کوچولو بود منم دتشتم جیغ می زدم جاروی رباتیک داشت کار می کرد این ترسید رفت زیرش ،جارو هم خوردش😂

نمی دونم شایدم غیب شد 

رفت یجایی خورشو قایم کرد ولی دیدم رفت زیر جارو بعد دیگه نبود

کجاها ممکنه باشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😂وای زن و بچه شو یتیم کردی سیسی

نه بابا بچه بود خودش دلم سوخت 😂

از طرفی هم میگم نکنه یجا دیگست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم گناه داره🥺❤️🥲

خیلی کوشولو بود 

بازم می ترسم

نوش جونِ جارو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خیلی کوشولو بود بازم می ترسم

نترس اصلا

یک خونه بودیم مارمولک داشت میگرفتم داخل دستمال کاغذی شکمشو قلقلک میدادم🤣😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نترس اصلایک خونه بودیم مارمولک داشت میگرفتم داخل دستمال کاغذی شکمشو قلقلک میدادم🤣😅😄

اوخی

سمی نیست؟

واییی چ دلی داره من سکته میکنم

من از هیچی نمی‌ترسم حتی سوسک 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ترس داشتم اما کم از پارسال ک دوبار خاب بودم گربه اومدم ت تختم دیگه از سایه هم میترسم

عزیزم ترست طبیعی هست کاملا❤️